Emlékszem egy gyermekkori élményre?
Figyelt kérdés
Mikor kicsi voltam,a szüleim is azt mesélték el hogy volt a házunk körül két macskaszerű állat de nem tudták hogy mifélék lehetnek,viszont anyu megjegyezte hogy örökké körülöttem voltak,de nem bántottak.Később anyuék egyet leöltek de nen tudta senki megmondani hogy mi lehet és a társa eltünt.De a kérdés az hogy valyon mi lehetett Mert sehol se találok erről semmit?2023. febr. 21. 09:30
1/8 anonim válasza:
Miután leöltétek megettétek legalább, vagy hagytátok kárba menni azt a szegény macskát?
2/8 anonim válasza:
Teljesen normális, hogy amikor megjelenik két sosem látott ismeretlen lény, azt hagyom a kisgyermekem körül jönni menni, hátha nem bántja, bármi is az.
3/8 anonim válasza:
Meg az is,hogy miután kiderül,hogy mindkettő gyerekbarát és a kutyának se ártanak szívességből leölöm az egyiket...ostoba parasztok..
4/8 anonim válasza:
Sivatagi róka lehetett. Esetleg fiatal hiúz vagy hiéna.
5/8 anonim válasza:
A kardfogú tigris még ami szóba jöhet.
6/8 anonim válasza:
Hát pedig én határozottan emlékszem, hogy egyszer olvastam erről egy Wikipédia szócikket: ha jól emlékszem valami olyat írtak benne, hogy még a késő kilencvenes-években Magyarországon egy Kis Jóska nevű gyereket kísértett két kövér macska, de aztán az egyiket a gyerek szülei leölték a másik pedig bánatában bekóborolt az erdőbe és éhen halt.
7/8 anonim válasza:
Biztos elérte a vágó súlyt, azért ölték le. A másik ügyesebb volt, belőle nem lett sonka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!