Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Eléggé érdekes dolog történt...

Eléggé érdekes dolog történt velem éjszaka (többi lent)?

Figyelt kérdés
szóval pár napja elégge szarul alszok, tegnapelottelott nem aludtam semmit csak forgolodtam. másnapra (szoval tegnap) probálok aludni, megy melletem a film a telefonon, hátrafeküdve vagyok, már elégge álmos voltam mikor csak úgy a semmibol megijeszt valami. mármint ezt kicsit nehéz leírni... nagyjábol úgy tudnám elmondani hogy az ágyból kijön 2 kéz és egy fej, és melkhasig egy gyerek és felemeli a kezét és rám üt (nagyjábol melkhasra), majd eltünik egy pillanat alatt. rendesen megrezgett a testem minden porcikája, enyhe sokkot kaptam. nem nagyon foglalkoztam vele ra fél órára elaludtam. ahogy az elején írtam mostanában (ebben az egy hétben) eléggé szarul alszok, szinte semmit. de nem vagyok fáradt csak egy nagyon erős fejfájjásal végigszenvedem a napot és kész.. ez vajon mi lehetett? velem sose volt még ilyen. a házat 1 éve vettük és meghalt benne egy idős bácsi, ennek lehet valami köze a dologhoz?

2023. febr. 13. 00:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szìvesen.😊
2023. jún. 18. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!