Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A szellemek mind emberek...

A szellemek mind emberek voltak valamikor? Tehát leélték az életüket és utána szellemek, kísértetek lettek? Vagy ők sose voltak emberek hanem eleve szellemek voltak?

Figyelt kérdés

2023. febr. 9. 19:06
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Azt hogy érted hogy egy szellem más frekvencia sávban van? Ilyenről még nem hallottam.
2023. febr. 13. 14:58
 12/13 anonim ***** válasza:
14:58: rövidhullámon fogják, ellentétben az URH sávval.
2023. febr. 13. 18:48
 13/13 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy lehet mérni a szellemeket, mert van a Kísértetjárta kórtermek című discovery műsor a youtube-on. És abban mérik elektromágneses sugárzás mérővel. De az nekem magas, hogy frekvenciája is van. Mert ez úgy hangzik mint valami tárgy, vagy hullám, ami nem személy, mert nem érez és nem tud magáról. De én szellem alatt személyt értek, aki ugyanúgy érez és tud magáról és lehet vele beszélni mint bárki mással. Gondolom csak az energiáját lehet mérni, annak van frekvenciája. De nekünk is van energiánk, pedig van testünk.
2023. febr. 13. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!