Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A sárkányok miért félnek a...

A sárkányok miért félnek a százlábúaktól?

Figyelt kérdés

A százlábú az egyetlen lény, amitől a sárkány is fél. Elvileg képes is megölni egyet.

Ez miért alakulhatott így?

2023. febr. 8. 15:38
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
44%

Lehet, hogy bunkó vagyok, de te meg egy gyogyós vagy aki szerint léteznek sárkányok.

Kösz a pirosat pont letojom.:)

2023. febr. 8. 21:40
 32/45 A kérdező kommentje:

És az szerinted rosszabb, mint az, hogy valaki bunkó? Ez sokat elmond rólad.

Igen, szerintem léteznek sárkányok. És? Neked ez miért fáj? Mert ez téged valamiért annyira zavar, hogy már négy oldalon keresztül itt trollkodsz.

Zaklatsz és piszkálsz másokat.

Húha, micsoda fölény. Mindjárt el is ájulok.

2023. febr. 8. 21:48
 33/45 anonim válasza:
54%
Menjél szívjál még egy kicsit abból aminek hatására képes voltál leírni ezt a sok hülyeséget. ,,Szerinted" nem létezhet valami, mert az vagy létezik vagy nem, nem olyan dolog ami eldöntendő, hanem ami tényeken alapul. A tények márpedig azok, hogy sárkányok nincsenek attól függően hogy rosszat álmodtál róluk este. Nem zaklatnak, hanem próbálnak helyes mentális állapotba tenni téged a kommentelők, mert egyértelmű hogy más világban élsz.
2023. febr. 8. 22:27
 34/45 anonim ***** válasza:
46%
Elvileg az elefánt is fél az egértől, így én elhiszem, hogy egy nagyobb lény mint a sárkány, féljen egy kisebbtől, mint a százlábú. A mozgása, a sok lába ösztönös félelmet válthat ki belőle. Az hogy meg is öli, az arra utalhat hogy annyira fél tőle, hogy félelmében belehal.
2023. febr. 8. 22:34
 35/45 anonim ***** válasza:
53%
34, az a gond, hogy csak elvileg. Valójában ez csak egy népmese, nem a valóság, az elefánt nem fél az egértől.
2023. febr. 8. 23:01
 36/45 anonim ***** válasza:
46%
35 Kipróbálták? Tettek egeret elefánt elé, le van tesztelve?
2023. febr. 8. 23:10
 37/45 A kérdező kommentje:
Szerintem az elefánt joggal fél az egértől, mert belemászik az ormányába és akkor meg is fulladhat.
2023. febr. 9. 00:04
 38/45 A kérdező kommentje:

A százlábúak közt meg azért vannak tényleg veszélyesek és mérgezők is.

Ha valamilyen démon ilyen formában tud megjelenni itt, akkor biztosan rettenetes lehet.

Azt olvastam valahol, hogy a spirituális lények mindig olyan formában jelennek meg nekünk, mint amit mi ismerünk és amivel a legjobban azonosulnak így.

Pl. ha valaki a gonoszságot a varangyhoz köti, akkor egy ártó entitás esélyes, hogy varangyként jelenik meg előtte.

2023. febr. 9. 00:09
 39/45 anonim ***** válasza:
44%

Nem félnek a sárkányok semmitől szinte. Az α-Draco reptiliánok saját maguk tartják az univerzum legfejlettebb lényének. Fajuk évmilliók alatt semmit sem változott. Ez is azt mutatja, hogy evolúcionálisan már nincsen hova fejlődniük. Ők a teremtés koronái. Legalábbis így vélik maguk. Azt tanítják egyedeiknek, hogy a mindenségben található összes élőlény azért van, hogy őket szolgálja és joguk van bárki felett

Ōmukade esetében egy óriási százlábúról van szó, aki pusztán a mérete révén meg bír enni embert és sárkányt is. Nem abból kifolyólag, hogy ő maga egy százlábú, hanem a méretéből fakadóan. Mint ahogy a közönséges bogarak sem esznek embert. Viszont a gigantikus lények elfogyaszthatják a kisebbet

A te esetedben úgy érzem egy másik lény csak álcázta magát 100 lábúnak előtted. Esetleg az is lehet, hogy egy teljesen más fajról lehet szó, amit te nem tudtál beazonosítani, hiszen ismeretlen számodra. Még az is lehet, hogy a számodra ismeretlen megjelenési formát az agyad úgy dekódolta, hogy a lelki szemeid előtt a 100 lábú kép jelent meg. Inkább erről van szó, mint valós 100 lábúról

1fizikus

2023. febr. 9. 08:31
 40/45 anonim ***** válasza:
0%
Az en szobámba is volt óriás merges szazlabu, 20cm-es , de én Thaiföldön voltam. Volt meg a szobába később skorpió,sok szúnyog, hangyák.8cm-es csótányt uldoztem.10 évvel ezelőtt még nem volt.Ilyen lett a világ. Varosi beache közeli apartman.
2023. febr. 9. 09:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!