A sárkányok miért félnek a százlábúaktól?
A százlábú az egyetlen lény, amitől a sárkány is fél. Elvileg képes is megölni egyet.
Ez miért alakulhatott így?
Néha, ha alvásparalízisem van, akkor egy kígyószerű szárnyas lényt látok, ami felettem lebeg.
Szóval rólam elmondható, hogy látni szoktam.
Más nevében nyilván nem tudok nyilatkozni.
Nem vagyok beteg. Szóval ezzel most nem tudok mit kezdeni.
Ha nem érdekel a téma, akkor meg sicc innen.
Ne siccelgessél pont azért vagyok itt mert kiváncsi vagyok, hogy hol vannak sárkányok, mert nekem van százlábúm és kipróbálnám, hogy tényleg fél e tőle a sárkány.
Amúgy úgy hívják, hogy lábacska és a fiókban lakik.
Te magad mondod, hogy alvásparalízised van, ami ugye köztudottan együttjár különös, legtöbb esetben ijesztő alakok halucinálásával.
Ráadásul a sárkánynak nincs olyan megjelenítési formája, hogy "kígyószerű szárnyas lény".
Tekintve, hogy a kígyó egyik fő tulajdonsága, hogy NINCS LÁBA, a sárkánynak meg minden ábrázolás szerint van.
Nnnnnnnnnnnnatehát
tegyük fel, hogy valóban nem csak az agyad játszik az alvásparalízis által és tegyük fel, hogy a lény amit látsz valóban sárkány. Mindkettő meg lett cáfolva fent, de tegyük fel, hogy így van.
Honnan van az információd, hogy félnek a százlábúaktól és hogy azok még meg is tudják ölni a sárkányokat?
Egyáltalán mekkora a belmagasság, hogy elfér egy egyezményesen 10-20-100 méteres jószág aminek a szárnyfesztávolsága nagyobb, mint az élőlény hossza?
És ha repül, hogy találkozik a százlábúval?
Szóval további részleteket kérünk!
"Ráadásul a sárkánynak nincs olyan megjelenítési formája"
Uhm...nem szeretnélek megbántani, de már ebből látszik, hogy nem értesz a sárkányokhoz.
A sárkányoknak az egyik legalap megjelenési formája a kígyószerű test.
Elég csak Tiamatra gondolni, aki az egyik legelső sárkány volt.
"Szóval további részleteket kérünk!"
Minek?
Minden, amit írtál hamis állítás, majd ezekből a hamis állításokból cáfoltad, hogy amit látok nem lehet sárkány.
Marduk sárkánya sem nagyobb egy cicától.
Amúgy meg a sárkány, amit látok fel van tekeredve részben hélix formában, a szárnyainál nyilván nem, így valamivel hosszabb lehet, mint az ágyam. De egyébként nem óriási, talán akkora, mint egy bordáskrokodil.
Néha vannak vele mások is, de azok a dolgok elrejtőznek a szemem elől.
A részletek amúgy benne vannak a kérdésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!