Naná, így is utálom a napfényt, jobban szeretem az éjszakát, utálom az embereket, és mindig fiatal akarok maradni. Szóval jöhet.
2023. febr. 2. 10:11
12/34 anonim válasza:
Ha már ennyien összegyűltünk valaki nem ismer egy vámpírt aki átváltoztatna minket? 😂
2023. febr. 2. 10:17
13/34 anonim válasza:
A volt főnököm eléggé szívta a vérem, igaz a napfényt is bírta 😅
2023. febr. 2. 10:46
14/34 anonim válasza:
Én belemennek mert az öregedés a legnagyobb félelmem, meg ettől lesz teljesen értelmetlen az élet, szóval fiatal külsővel, egészségesen leélnék 100 évet is
2023. febr. 2. 12:08
15/34 anonim válasza:
Egyébként ezt sosem értettem a vámpíroknál, hogy a Hold fényét már bírják, pedig az is napfény, ami a Holdról verődik vissza.
2023. febr. 2. 12:09
16/34 anonim válasza:
Félve, de igen. Ha olyan, mint a Vámpírnaplókban hogy lehet embert manipulálni akkor persze. De ha ilyen Twilightos akkor nem. Hogy nem kéri el senki ezeknek a személyiét? Hol laknak bejelentve? Ha utaznak valahova repülővel hogy nem buknak le a kamu iratokkal?
Sajnos nincs alvilági ismerősöm, aki kamu személyit tudna csinálni nekem Mexikóba. 😕
2023. febr. 2. 12:17
17/34 anonim válasza:
17, a vampirok sokkal erősebbek mint az emberek és ahogy te is írtad, van igéző képességük a sorozatban. Mondjuk nem tudom ez a valódi mitosszal mennyire egyezik meg…
De ha így van akkor hatalmuk van az emberek felett, tehat bármit el tudnak intézni
Nincs szükségük iratokra
2023. febr. 2. 12:31
18/34 anonim válasza:
16. Ugyanazért, amiért te sem égsz le a holdfény miatt.
Amúgy meg a fény hatása a vámpírokra Hollywood adaléka.
2023. febr. 2. 13:54
19/34 Darius- válasza:
Halhatatlansagot nem biztos akarnatok ugy, hogy az ido alatt betegek vagytok, szenvedtek. Ha ezt kizarjuk, ugy igen.
Én nemet irok, nem szeretnék ronda kulsot, vért inni.
2023. febr. 2. 14:00
20/34 Darius- válasza:
Utolag jutott eszembe. Miért gondoljatok, hogy a vampir halhatatlan ? Mert a Twi Light-ben és a Vampirnaplokban igy van ? Ezek filmek, biztos, hogy fikcio. A mitologianak viszont lehet alapja igazsag. Itt ha karot dofnek a szivébe, akkor meghal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!