Nemtudom milehet velem mostanaba? Ma reggel felkeltem a paromhoz aki ment dolgozni ranezak az orara 5:45 van egy pillanat mulva 7:45 aztan megin egy pilanat mulva 5:45 a paromis latta de o csak rohogott en meg mia franc volt ez
o elment dolgozni en probaltam vissza aludni
de csak 7kor tudtam amikor mar vilagos volt aztan arra ebredek mint ha valaki a nevemen szolitott volna de senki nem volt a szobaban. pedig mostanaba nemneztem horror filmet nemtudom ez nem csak kepzelet volt sokszor ebredek arra hogy valaki leult az agyamra de nincs senki ott. mi lehet ez?
Összegezzük:
Ma reggel felkeltél, 5:45 volt, a következő pillanatban 7:45-öt mutatott az óra, majd megint 5:45-öt.
Ezt a párod is látta, de ő csak nevetett rajta, te meg inkább csodálkoztál.
Csak 7 órakor tudtál megint visszaaludni. Majd egy bizonyos idő elteltével (kíváncsi lennék, hogy mikor) arra ébredtél, hogy valaki a neveden szólít, de rajtad kívül nincs senki sem a szobádban.
Ráadásul gyakran ébredsz arra, mintha leülne valaki az ágyad szélére, pedig mostanában nem szoktál horrorfilmeket nézni, tehát valószínűleg nem képzelődsz.
Szerintem szellem lehet a dologban.
nálunk is sok ilyesmi történik.nyílik az ajtó,majd csukódik,persze másik szobában. az asztalomon a dolgok vándorolnak,kopog a fal. a jósnő jó megoldásnak tűnhet,de mindenképp olyanhoz menj,akit ismerősöd ismer. sajnos nagyon sokan vannak csalók. apám meghalt. 2004-ben,én 14 vagyok. arra gyanakszom,lehet valami köze a dologhoz.talán Nálad is lehet ilyesmi.
üdv.
Mért kell mindenhez már ezoterikus és "szellemes"dolgokat kötni?-.-
Hülyeség....
Kérdező! Most nincs sok időm de megigérem este ha hazaértem munkából keresek neked neten jósnőt vagy olyat aki tud segíteni!:) Ne aggódj, megoldjuk!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!