Egy vámpír hogyan képes erekciót elérni? Mert ugye ahhoz vérre van szükség...
Sehogy. A vámpíroknak nincs erekciójuk.
Miért is lenne? Hisz a szaporodás nem szexuális úton történik náluk.
"Mert ugye ahhoz vérre van szükség..."
És a vámpírnak nincs vére?
A vámpíros irodalmak háromnegyedében ahhoz, hogy vámpírra változz neked is meg kell inni a vámpír vérét...
5. Ennek mi köze ahhoz, hogy a vámpírnak is van vére?
A kérdező azt írta, hogy a vámpírnak nem lehet erekciója, mert nincs vére. Erre írtam, hogy lehet vére.
6, ez kb olyan érvelés mint, hogy
Mikor lesz Magyarországnak atombombája?
Ha ledobják rá.
7. Mégis mire kéne érvelni? Mert ezt még nem sikerült leírnod.
Mi köze annak, hogy a vámpírnak lehet vére ahhoz, hogy hova kerül a vámpír vére, ha megiszom?
A te érvelésed meg olyan, hogy
Milyen színű a fű?
A fűnek gyökere van.
-.-
Az erekcióhoz a vérerekben kell, hogy legyen a vér. A vámpír ereiben nincs vér. A vámpír számára a vér csak táplálék.
A "nincs vére" kifejezés azt jelenti, hogy a szervezetében alapvetően nem elem a vér.
Te sem mondod azt, hogy ha megreggeliztél, hogy "van kenyerem":D Ugyanígy a vámpírra sem mondható, hogy van vére csak azért, mert megette a vért.
"A "nincs vére" kifejezés azt jelenti"
És ki mondta azt, hogy nincs vére?
Olyan alapfelvetésből indulsz ki, amit én sehol sem írtam. Ráadásul te sem, mert azzal indítottál, hogy ha megiszom a vámpír vérét, akkor az az emésztőrendszerembe kerül.
Aminek megint semmi köze nincs ahhoz, amit most írsz, hogy hova kerül a vámpír által megivott vér.
Szerintem egy kicsit szedd össze jobban a gondolataidat, mert most vaktában lövöldözöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!