Lehet hogy vámpírt láttam?
Figyelt kérdés
Van egy fickó az utcánkban, akit mindig csak sötétben látok mászkálni, és mindig sápadt. Ma este ahogy jöttem haza edzésből véres szájjal láttam kijönni a sötét parkból, elég gyorsan távozott. Nem mertem bemenni, utána nézni, de lehet valakinek a vérét szívta? Az eddigi jelek is elég gyanúsak voltak, de ez 😨2022. nov. 24. 22:18
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
27 szavazat
1/16 anonim válasza:
Tényleg olyan nyomorultul üres az életed, hogy este fél 11-kor nincs jobb dolgod, mint trollkodni?
2/16 anonim válasza:
Persze, simán el tudom képzelni, hogy igen!
Bár szerintem ők ügyesebbek és inkább később tevékenykednek, még nem ilyen korán!
3/16 A kérdező kommentje:
Ez nekem is eszembe jutott, lehet már nagyon éhes volt, és nem bírta ki az adandó lehetőséget. Mindenesetre óvatosabb is lehetne
2022. nov. 24. 22:34
4/16 anonim válasza:
3: á, minek óvatoskodjon? Mi történhet vele?! :D
5/16 A kérdező kommentje:
Összebeszélnek az utcabeliek és elkapják nappal, álmában
2022. nov. 24. 22:40
6/16 anonim válasza:
5: á! Az utcabelieket az sem érdekelné, ha a szomszédjukban lakna, másrészt el sem hinnék azt se, amit látnak és végül az egészet ráfognák a menyétre! :D
8/16 A kérdező kommentje:
Nappal alszanak, nem? Honnan veszed, hogy nem alszanak? Te láttál már vámpírt?
2022. nov. 24. 22:44
9/16 anonim válasza:
Én láttam a twilight-os filmet, abban nem aludt a vámpír csávó! :D
10/16 A kérdező kommentje:
Jóó, de most a valóságról beszélgetünk, nem kitalált filmekről :DD
2022. nov. 24. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!