Én miért félek a természetfeletti lényektől?
Főleg kiskoromban féltem a sötétben aludni, mert mindig kellett, hogy legyen valami kis fény anélkül nem tudtam nyugodtan aludni a szobámban egyedül. Mostanra azért már ezt elnőttem.
Főleg a szellemektől féltem, igaz sose láttam szellemet életemben, de olyan félős voltam. Viszont félek mindentől, tudom, hogy nem kellene, de nem tudok nem félni. Az ilyet hogy lehetne levetkőzni, ezt a tulajdonságot,
Valamint milyen természet feletti lények léteznek még? Tudom, hogy van szellem, démon, angyal; meg ami engem nagyon érdekel a boszorkány és a vámpír azzal a kettő lénnyel találkoznék, eddig még nem tudtam. Aztán lehet, hogy berezelnék tőlük és emiatt nem tudnék, mert nem jönnének el.
Meg mi a szerepük ezeknek a természetfeletti lényeknek?
Túl sokat foglalkozol a témával, kösd le a figyelmed valami értelmessel.
Gondolom eddig se mászott ki senki az ágyad alól, ez után sem fog.
bocs elírtam:
az embert álmában támadja meg*
Sajnos megtámadott egy bikaember azért nyomtam mellé, na mentem harcolni csáó
Esténként kiengedek egy olyan démont, hogy a környezetemben mindenki rádioaktiv sugárzást szenved ez nem tudom mennyire emberfeletti. De van egy jóbarátom aki tudna neked segiteni itt egy tutorial, hogy miként kezdeményezhetsz beszélgetést vele. Sok sikert:)
https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-okkultizmus__..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!