Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Én miért félek a természetfele...

Én miért félek a természetfeletti lényektől?

Figyelt kérdés

Főleg kiskoromban féltem a sötétben aludni, mert mindig kellett, hogy legyen valami kis fény anélkül nem tudtam nyugodtan aludni a szobámban egyedül. Mostanra azért már ezt elnőttem.

Főleg a szellemektől féltem, igaz sose láttam szellemet életemben, de olyan félős voltam. Viszont félek mindentől, tudom, hogy nem kellene, de nem tudok nem félni. Az ilyet hogy lehetne levetkőzni, ezt a tulajdonságot,

Valamint milyen természet feletti lények léteznek még? Tudom, hogy van szellem, démon, angyal; meg ami engem nagyon érdekel a boszorkány és a vámpír azzal a kettő lénnyel találkoznék, eddig még nem tudtam. Aztán lehet, hogy berezelnék tőlük és emiatt nem tudnék, mert nem jönnének el.

Meg mi a szerepük ezeknek a természetfeletti lényeknek?

2022. okt. 22. 10:24
 1/9 anonim ***** válasza:

Túl sokat foglalkozol a témával, kösd le a figyelmed valami értelmessel.

Gondolom eddig se mászott ki senki az ágyad alól, ez után sem fog.

2022. okt. 22. 10:58
 2/9 anonim ***** válasza:
12%
Amikor az osember meghallotta, hogy megrezzen a bokor, inkabb rafogta valami nem letezo dologra (szellem, demon, vagy hasonlo idiotasag), mintsem megnezze, nem egy ehes ragadozo les-e ra. Innen erednek a termeszetfeletti dolgok. Mostmar tudod, hogy ostobasag az egesz.
2022. okt. 22. 11:02
 3/9 anonim ***** válasza:
67%
Én úgy tudom hogy csakis a pohármadártól kell félni, cikkeket alig találni róluk viszont az ember álmában támadja meg, rámászik a hasadra és a köldökön keresztül bemászik a lélekbe. Itt átveszi az irányítást és akaratod ellenére fogsz rosszat cselekedni. Ha elakarod kerülni fény mellet aludj és igyál minden este CITROMOS teát!
2022. okt. 22. 11:32
 4/9 anonim ***** válasza:
67%

bocs elírtam:

az embert álmában támadja meg*

Sajnos megtámadott egy bikaember azért nyomtam mellé, na mentem harcolni csáó

2022. okt. 22. 11:33
 5/9 anonim ***** válasza:
51%

Esténként kiengedek egy olyan démont, hogy a környezetemben mindenki rádioaktiv sugárzást szenved ez nem tudom mennyire emberfeletti. De van egy jóbarátom aki tudna neked segiteni itt egy tutorial, hogy miként kezdeményezhetsz beszélgetést vele. Sok sikert:)

https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-okkultizmus__..

2022. okt. 22. 19:43
 6/9 xxxcsillag ***** válasza:
Azért félsz tőlük, mert hiszel bennük.
2022. okt. 24. 18:52
 7/9 Senior Séf ***** válasza:
48%
Mert hiszékeny vidéki kislány vagy. Kinövöd, ne félj.
2022. okt. 30. 19:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez velem is így volt gyerekkoromban és én sem tudtam megmagyarázni az irracionálisnak tűnő félelmet. Aztán felnőttkoromban derült ki, hogy médiumként már akkor fogékony voltam és egyik mamámnál egy démonkapu volt nyitva.
2022. dec. 12. 13:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát persze. Aki fél a démontól, az nem balfék, hanem médium.
2022. dec. 13. 06:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!