Ha léteznek szellemenk, hogy lehet, hogy még egyet sem láttam, amikor kórházban dolgozom?
Nem mindenki képes látni őket.
Egyébként sem csak a szemeddel érzékelheted őket. Van aki hallja, van, aki csak érzi, hogy ott vannak, van aki csak hallja őket és van aki egyfajta belső létással érzékeli.
Nem kifejezetten láthatók a szellemek. Az meg hogy kinek milyen az érzékelése, az változó. De ha beszélsz valakivel, akkor egy szellemmel beszélsz. Mert egy emberi lény szellem a testben. A test csak fizikai tárgy. Egy szellem nem része a fizikai univerzumnak. Igy mások a tulandonsága. De csak egy szellemnek van öndeterminizmusa. Csak egy szellem okozó. Az anyag szellem nélkül halott.
Egy szellem olyan a testben, mint egy soför az autoban. Attól hogy nem látod, attól még ott van. Az ottlétének eredményeit látod.
Rádióhullámot mennyit láttál eddig? A szemed érzékelés spektrumán kívül esik.
A szellem meg a tested érzékelési spektrumán. Én minden nap kismilliót látok, csak nem fizikailag kell nézni.
5 éves koromig egy csukjás alakot láttam a sarokba állni, de azóta egész idáig nem érzékeltem. Kérdésem az mi a faxom lehetett. Egy pár alkalommal éjjel ugyanez bejött a szobába, amikor felnéztem kiszaladt.
Talán azért nem látok ilyeneket, mert valami spirituális ismeret szerint túl bunkó vagyok ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!