Valaki leírná, hogy a Bly Udvarház Szellemének pontosan mi lett a vége?
Voltak részek amiket nem értettem teljesen. Az ötödiktől a hetedikig elég zavaros nekem.
A végén már azt se tudtam követni hogy ki él és ki halott.
Valaki leírná hogy kik haltak meg és maradtak életben?
Nekem is elég nagy zagyvaság volt az egész. Ahm...pár hónapja láttam, így már nem emlékszek mindenre.
A lényeg, hogy volt az asszony a tóból. Ő idézte elő a jelenséget, hogy minden kísértet ottragadt a tó körül, úgy működött, mint valami fekete lyuk, ami a gravitációjával minden halottat maga körül tart. Ebbe mélyebben nem igazán mentek bele.
Ez az asszony a lányát kereste és megölt mindenkit, aki az útjába került.
A sorozat klimaxában Florában véli felfedezni a saját lányát és magával akarja vinni a tóbi. Danny viszont felajánlja magát az asszonynak, így a kísértet megszállja és a tó helyett immár Dannyben "szunnyad".
A történet végén Danny érzi, hogy a kísértet elkezd ébredezni benne, ezért, hogy visszatartsa őt, visszamegy a tóhoz és megöli magát, hogy a tavi asszony kísértete benne ragadjon és ne tudjon másokat bántani.
Ugye rajtuk kívül halott volt a házvezetőnő, akit a szépfiú lök a kútba, miközben megszállja Milest. Illetve halott volt az előző bébiszitter, akit szintén a szépfiú fullaszt a tóba, illetve a szépfiút pedig a tavi asszony ölte meg, amikor az útjába került.
A szépfiú meg a korábbi bébiszitter pedig Milest és Florát megszállva akart kitörni a tavi asszony vonzásából és újra élni akartak. Viszont ez nem jött össze nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!