Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért pont most jelent meg...

Miért pont most jelent meg annyi év után a Nagyanyám lelke? Lehetséges, hogy nem is Ő volt?

Figyelt kérdés

Nagymamám 8 éve hunyt el, 79 éves korában. Nem voltunk túlságosan szoros kapcsolatban, de megviselt a halála.

Nem igazán hittem eddig a természetfeletti dolgokban, szellemekben, de tegnap délután ez teljes mértékben megváltozott.

Ma este 6 óra körül értem haza munkából, amikor beléptem a lakásba, néhány másodpercre előttem állt a Nagymamám, abban az állapotban, ahány évesen elhunyt.

Teljesen lefagytam, földbe gyökerezett a lábam, nem akartam elhinni, hogy ez velem megtörténhetett. Még most is a hatása alatt vagyok.

Szerintetek mit szeretett volna közölni, amiért ma megjelent nekem? Egyáltalán ő volt, vagy valamilyen más természetfeletti lény akarta neki kiadni magát?

2022. szept. 27. 00:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem is a nagymamám nincs egy hete sem, hogy elhunyt.

Néha hallok hasonló kopogtatásokat, mint mikor ő csinálta. Furcsa dolgok ezek.

2022. szept. 30. 07:01
 12/14 anonim ***** válasza:
kérdező egy diktafon elég hozzá be kapcsolod ott ahol meg jelent a szellem vagy ha tudod hogy ott van és kérdéseket teszel fel pl miért maradtál itt nagyi stb aztán vissza halgathatod a felvételt és ha a felvételen a saját hangodon kivüli értelmes választ kapsz akkor biztos ott van a lelke még🙂
2022. szept. 30. 10:43
 13/14 anonim ***** válasza:

Az EVP-electronic voice phenomenon elektronikus hang jelenség

Nem kell hozzá 🙂speciális készülék

2022. szept. 30. 10:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Az pedig hogy meg jelent ellőtted azt Manifesztálódásnak teljes alakos jelenség de azt ritkán teszik meg a szellemek mert sok energiába kerül és nekik nem állandó mint nekúnk élöknek ezért jelent meg csak pár másodpercre mert csak annyi energiája volt valoszinü közölni akart valamit pl hogy ott van és vigyáz rád és szeret téged🙂
2022. szept. 30. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!