Miért pont most jelent meg annyi év után a Nagyanyám lelke? Lehetséges, hogy nem is Ő volt?
Nagymamám 8 éve hunyt el, 79 éves korában. Nem voltunk túlságosan szoros kapcsolatban, de megviselt a halála.
Nem igazán hittem eddig a természetfeletti dolgokban, szellemekben, de tegnap délután ez teljes mértékben megváltozott.
Ma este 6 óra körül értem haza munkából, amikor beléptem a lakásba, néhány másodpercre előttem állt a Nagymamám, abban az állapotban, ahány évesen elhunyt.
Teljesen lefagytam, földbe gyökerezett a lábam, nem akartam elhinni, hogy ez velem megtörténhetett. Még most is a hatása alatt vagyok.
Szerintetek mit szeretett volna közölni, amiért ma megjelent nekem? Egyáltalán ő volt, vagy valamilyen más természetfeletti lény akarta neki kiadni magát?
Nekem is a nagymamám nincs egy hete sem, hogy elhunyt.
Néha hallok hasonló kopogtatásokat, mint mikor ő csinálta. Furcsa dolgok ezek.
Az EVP-electronic voice phenomenon elektronikus hang jelenség
Nem kell hozzá 🙂speciális készülék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!