Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Van egy app ami megmondja...

Van egy app ami megmondja hogy meddig fogsz élni szerintetek komolyan kell venni az ilyent? Szerintetek ez félelmetes?

Figyelt kérdés
2022. szept. 25. 22:54
1 2
 11/13 NTBS ***** válasza:
100%
Ne vedd komolyan csak 50%-ban. Ugye vagy bejön, vagy nem.
2022. szept. 26. 19:38
 12/13 vkka válasza:
Én eddig háromszor próbáltam ki az appot. Háromszor teljesen másik időpontot jósolt. Mondjuk ebből kétszer meg is haltam. Igen, azt hiszem ezt az appot érdemes komolyan venni!!$!#/!$
2022. szept. 27. 00:51
 13/13 anonim ***** válasza:
41%

Az appot nem ismerem. A személy felmérése nélkül csak játék, nem kell komolyan venni. De ha az app feltesz sok kérdést az adataidról, akkor ez is csak egy adatlopó alkalmazás.

Több személyes adat, (életkor, nem, munka és munkakörülmények, lakhely, egészségi állapot és hasonlók) kikérdezéséval valamekkora valószínűséggel jósolható az életkor. A biztosítók használnak ilyen módszereket, hogy kivel, mekkora összegért kössenek, vagy ne kössenek biztosítást. A Google és sok más cég minden elkövet, hogy a beleegyezéseddel, vagy titokban minél több adatot megtudjanak rólad, amit aztán jó pénzért eladjanak a bankoknak, biztosítóknak, cégeknek, stb.. Te meg szívhatsz, ha nem alkalmaznak, nem kapsz kölcsönt, nem kötnek veled életbiztosítást. Nagy szemétség, amihez a lefizetett hivatalnokok asszisztálnak, ahelyett hogy szigorú törvényt hoznának ellene.

2022. szept. 27. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!