Milyen félelmetes veletek megtörtént szellemes rémtörténeteitek vannak?
jaja. tényleg ez az első kérdésem amire ilyen sokan válaszoltak xD
de én nem tőled kérdeztem hogy mi a neved, mert tudom xD
hanem hogy a Cs.P., aki 17 éves annak mi a neve na xD
amúgy meg .. most jut eszembe !
Neked ennyire megmutatták magukat az ufók nem is egyszer???
Hát nem hiszem, hogy megjelentek az ufók és Te meg azt vizsgálgattad, hogy hány ujjuk van és milyen hosszúságúak. Meg az is gyanús nekem, hogy több mint 10 éve volt az első ,,találkozás" xĐ és ennyire emlékszel rá? Hogy mennyi volt az idő, hány méterre állt tőled, és milyen magas volt..
azt miért nem írod, hogy hány óra hány perc és hány másodperc volt? Meg hogy hány kg volt a lény?XD
JA meg hogy milyen volt a Ph értéke XDDDD
de amúgy ez tök normális, mert ilyen "vészhelyzetben" az agyad turbóra kapcsol, és olyan tisztán tudsz emlékezni dolgokra, hogy csak na XD
meg amúgy is, vannak olyan emberek, akiknek tényleg jó a fotografikus memóriájuk, úgyhgoy nincs ebben semmi izé...
úgy viselkedsz most, MK, mint egy szkeptikus, ami nem hisz semmiben, de akarna...xD mindenben találsz valami hülyeséget, amiből visszatérsz erre a vitára. xD
hát nem tudom... remélem igazat mondd xD
én nem hiszek benne?:O tudod, hogy miket csináltunk már együtt CS.P.
meg hogy milyen szeánszokon vettünk részt :D:P
na mindegy:D
én hiszek neki, de remélem nem kamuzik.. amúgy meg nemtudom mit kell félni az ufoktól..lehet rendesebbek mint az emberek..mit csinált? nem csinált SEMMIT ! csak nézett.. és ?? kárt okozott benned? nem. tehát.ha jönne hozzám egy ufo éjszaka akkor beszélnék is hozzá ha csak nem kapok szívinfarktust... lehet össze is haverkodnék vele, és itt maradna. mint ET...:P nem tudom,, miért félnek emberek tőlük, lehet hogy legalább olyan aranyosak mint ET... csak ugye az ember fél az ismeretlentől. =(
Hogy igazoljam a hozzászólót.
1. eset: A barátoméknál voltunk és mikor a fiúk 2-en kimentek a ház mellé a fenyőhöz pisilni és közben látták ahogy a fenyő másik oldalán mozog egy 120 cm körüli fehér árny kb 30 cm a föld felett lebegett. Gyorsan beszaladtak és bezártuk az ajtót.
2. eset:Egy ismerősöm a családjával és a barátaival bújócskázott gyerekkorában. Egy nyári este volt már sötétedett és mindenki elbújt a hunyó elindult keresni a többieket, mivel meglátta a barátomat hogy a folyosójukon sétál mindenkit előhívott És az illető is elő bujt akit elvileg a hunyó látott... És látták még a messziségben még a körvonalát, aki nem sétált hanem lebegett.
A leírtak alapján gondolom, hogy gömbvillám, mivel ilyen egy gömbvillám is, na nem tudom elmagyarázni.:D
Náluk egyszer "bejött" egy gömbvillám és hasonlónak mesélték el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!