Furcsa szag a szobában?
Tegnap este párommal ültünk a nappaliban ès egyik percről a másikra èrezni kezdtünk egy furcsa szagot . Nem is tudnám mihez hasonlítani, mèg soha nem èreztem ilyen szagot . Büdös volt, talán olyan mintha valami rohadna vagy lábszag izzadtság ès hagyma keverèke 😅 . Nèztük honnan jöhet , másik helyiségben nem èreztük csak a nappaliban . Nem találtuk honnan jött de magától kb 1 óra alatt el is tűnt.
Olvastam hogy lehet szellem is . Más furcsaságok is voltak, pl a konyhában olyan hang mint mikor a tányèrra letesznek egy kèst , villany magától felkapcsol , egyik este azt hallottam hogy valaki nyitogatja a bejárati ajtót ami zárva volt mintha be akarna jönni , szóltam páromnak mert azt hittem betörő de nem talált senkit ès azóta ez mèg 2 szer megtörtènt .
Mert a #2 Ben lényegében kizárja a szomszédot.
Én nem pontot talaj sehova udv #1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!