Milyen démonok vannak? Tudnak bántani? Honnan tudom hogy egy démon van a közelemben?
Figyelt kérdés
Nagyon tudatlan vagyok a témában azért kérdezem.. van okom félni vagy csak szorongok és a fejemben van sok hülyeség ?2022. aug. 20. 15:37
1/18 anonim válasza:
A legjobb helyre jöttél, itt a gyakorin tudnak a világon a legtöbbet a démonokról.
Nem tudom mik vannak a fejedben, de mi dolgod lenne a démonokkal?!?
Hacsak nem a rezsidémonról beszélünk, mert ő tényleg itt portyázik 😞
2/18 A kérdező kommentje:
Csak félek tőlük meg a szellemektől ilyesmiktol
Kivéve az angyalokat őket szoktam kérni/hívni
2022. aug. 20. 16:16
3/18 anonim válasza:
Angyalt akkor hívj ha gond van, ne melóztasd őket kedvtelésből.
A szellemeket meg borítsd fénybe, kívánj nekik legjobbakat, és akár hozzájuk is lehet angyalt hívni hogy segítsen nekik.
4/18 A kérdező kommentje:
Nem bántanak/nem tudnak ártani nekem ?
Mi a helyzet a demonokkal?
2022. aug. 20. 16:23
5/18 anonim válasza:
Minek bántanának?
Látod őket? Hallod őket?
Ha nem, akkor nincs dolgod velük.
6/18 anonim válasza:
Ne aggódj, semmilyen szellem vagy démon sem fog ártani neked.
8/18 anonim válasza:
A démonoknál igyanaz a rangsor van, mint az angyaloknál. Vannak kisebb hatalmü démonok, őket idézik, mikor jósolnak. Előadják hogy segítenek, de minél többet jósol v jósoltat valaki, ezek az alacsonyrendű démonok egyre feljebb kerülnek a démoni ranglétrán. ( vagy lejjebb? Ahogy nézzük). Az erősebb démonok képesek megszállásra is, illetve a leghatalmasabbaknak légiói vannak. Ha valakiben démon lakozik, csakis Jézus es Mihály arkangyal ereje tudja megszabaditani. Nem kell ezt elfogadni, de attól még info.
9/18 anonim válasza:
hú, de kafa válasz! ezt még nem olvastam.
10/18 anonim válasza:
Ja, még valami: az un.megszállás nagyon- nagyon ritka szerencsére, de rossz gondolatokat okozhatnak gyengébb démonok. Őket imádkozással saját módon is el lehet kergetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!