Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Milyen démonok vannak? Tudnak...

Milyen démonok vannak? Tudnak bántani? Honnan tudom hogy egy démon van a közelemben?

Figyelt kérdés
Nagyon tudatlan vagyok a témában azért kérdezem.. van okom félni vagy csak szorongok és a fejemben van sok hülyeség ?
2022. aug. 20. 15:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
56%

A legjobb helyre jöttél, itt a gyakorin tudnak a világon a legtöbbet a démonokról.

Nem tudom mik vannak a fejedben, de mi dolgod lenne a démonokkal?!?

Hacsak nem a rezsidémonról beszélünk, mert ő tényleg itt portyázik 😞

2022. aug. 20. 15:45
 2/18 A kérdező kommentje:

Csak félek tőlük meg a szellemektől ilyesmiktol

Kivéve az angyalokat őket szoktam kérni/hívni

2022. aug. 20. 16:16
 3/18 anonim ***** válasza:
0%

Angyalt akkor hívj ha gond van, ne melóztasd őket kedvtelésből.

A szellemeket meg borítsd fénybe, kívánj nekik legjobbakat, és akár hozzájuk is lehet angyalt hívni hogy segítsen nekik.

2022. aug. 20. 16:20
 4/18 A kérdező kommentje:

Nem bántanak/nem tudnak ártani nekem ?

Mi a helyzet a demonokkal?

2022. aug. 20. 16:23
 5/18 anonim ***** válasza:
75%

Minek bántanának?

Látod őket? Hallod őket?

Ha nem, akkor nincs dolgod velük.

2022. aug. 20. 16:25
 6/18 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, semmilyen szellem vagy démon sem fog ártani neked.
2022. aug. 20. 17:16
 7/18 anonim ***** válasza:
17%
hát az nem olyan biztos. 👹
2022. aug. 20. 18:55
 8/18 anonim ***** válasza:
56%
A démonoknál igyanaz a rangsor van, mint az angyaloknál. Vannak kisebb hatalmü démonok, őket idézik, mikor jósolnak. Előadják hogy segítenek, de minél többet jósol v jósoltat valaki, ezek az alacsonyrendű démonok egyre feljebb kerülnek a démoni ranglétrán. ( vagy lejjebb? Ahogy nézzük). Az erősebb démonok képesek megszállásra is, illetve a leghatalmasabbaknak légiói vannak. Ha valakiben démon lakozik, csakis Jézus es Mihály arkangyal ereje tudja megszabaditani. Nem kell ezt elfogadni, de attól még info.
2022. aug. 20. 23:09
 9/18 anonim ***** válasza:
42%
hú, de kafa válasz! ezt még nem olvastam.
2022. aug. 20. 23:11
 10/18 anonim ***** válasza:
43%
Ja, még valami: az un.megszállás nagyon- nagyon ritka szerencsére, de rossz gondolatokat okozhatnak gyengébb démonok. Őket imádkozással saját módon is el lehet kergetni.
2022. aug. 20. 23:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!