Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Van itt olyan aki már kipróbál...

Van itt olyan aki már kipróbálta azt hogy Lift egy másik dimenzióba? Van itt olyan akinek sikerült?

Figyelt kérdés
[link]
2022. aug. 15. 20:06
 1/7 anonim ***** válasza:
35%
🙄😳
2022. aug. 15. 20:30
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
Én próbáltam már a liftet, igaz, nekem kicsit másképp működött. Kellett hozzá fél liter pálinka és két liter bor 40 fokos melegben, viszont sikeresen átvitt egy másik dimenzióba, ahonnan csak másnap délután tértem vissza, rettenetes fejfájással és néhány megmagyarázhatatlan sérüléssel.
2022. aug. 15. 20:46
 3/7 A kérdező kommentje:
Komoly válaszokat akarok!
2022. aug. 15. 21:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezek között van pár komolyabb játék is.

Sok ember őrült már bele ilyen sprituális idézésbe és miután az entitást nem tudta elküldeni pszichátriára került.

2022. aug. 15. 21:13
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Elolvastam...esetleg kettô működik, az ouija tábla, és a kádban ülve hajat mosva mantrázva idézve valamit (ezt csak azért nem zárom ki, mert nem tudom mit jelent az a hangsor, ilyen kellékekkel lehet valaminek az idézése)....a többi szerintem csak móka.
2022. aug. 15. 21:27
 6/7 anonim ***** válasza:
30%
Igen. Volt egy lány. Azt hiszem doku is készült róla. Nem tudom a címét most. Van egy liftes jelenet, amiből az létszik hogy megcsinálta a liftes cuccot. A kislány eltünt a Cecil hotelből aztán kiderült, hogy beledobták az ivóvíz konténerbe. Na ki? Egy démon. Na így csináljátok meg https://www.youtube.com/watch?v=3TjVBpyTeZM
2022. aug. 15. 22:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Paulstreet meg Nabu asszem csinált még anno ilyen videót ahol kipróbálták.
2022. aug. 24. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!