Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Kezdek becsavarodni?

Zanzibár2 kérdése:

Kezdek becsavarodni?

Figyelt kérdés
Tegnapelőtt éjjel kimentem cigizni a folyosóra,ahogy kiléptem az ajtón elkezdett morogni valami,amitől úgy megijedtem,hogy vissza beugrottam a lakásba,bevágtam a könyökömet,megrántottam a derekam.Azonnal kinyitottam a kis ablakot az ajtón,de semmit nem láttam.Tegnap éjjel megint kimentem és suhanásokat hallottam,de megint nem láttam semmit,pedig égett mindkét alkalommal a kinti lámpa.

2022. aug. 15. 15:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy csöppet:D

Javaslom ma este vigyél lámpát magaddal.

2022. aug. 15. 15:14
 2/8 anonim ***** válasza:
70%
Látod, ez a nikotin mérgezés tünete.
2022. aug. 15. 15:39
 3/8 A kérdező kommentje:
Világít kinti lámpa :D Az egész udvart bevilágitja.
2022. aug. 15. 15:55
 4/8 Kólauborkával ***** válasza:
64%
Eleve nem értem miért kell így kapkodva futni ezektől? MO-n nem nagyon van olyan ragadozó ami àrthat, ráadásul, ha a kertemben van valami én arról tudni akarok, tehát megkeresem…. Persze, ha 80éves vagy más a szitu, de gondolom akkor nem ugràlsz…
2022. aug. 15. 16:04
 5/8 anonim ***** válasza:
78%
Macskabagoly volt. Vagy róka. Esetleg kuvik.
2022. aug. 15. 16:08
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Vagy lehet, hogy egy pokolkutya volt.
2022. aug. 15. 16:58
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Ezért nem szabad cigizni
2022. aug. 16. 07:46
 8/8 anonim ***** válasza:
56%
Patkánymajom volt. Mostanában kezdenek beszivárogni az országba, mert kedvező a fogadtatásuk. Az ivarszervüket kell fejben tartani néhány percig és akkor megnyugszanak.
2022. aug. 16. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!