Zanzibár2 kérdése:
Kezdek becsavarodni?
Figyelt kérdés
Tegnapelőtt éjjel kimentem cigizni a folyosóra,ahogy kiléptem az ajtón elkezdett morogni valami,amitől úgy megijedtem,hogy vissza beugrottam a lakásba,bevágtam a könyökömet,megrántottam a derekam.Azonnal kinyitottam a kis ablakot az ajtón,de semmit nem láttam.Tegnap éjjel megint kimentem és suhanásokat hallottam,de megint nem láttam semmit,pedig égett mindkét alkalommal a kinti lámpa.2022. aug. 15. 15:06
1/8 anonim válasza:
Egy csöppet:D
Javaslom ma este vigyél lámpát magaddal.
2/8 anonim válasza:
Látod, ez a nikotin mérgezés tünete.
3/8 A kérdező kommentje:
Világít kinti lámpa :D Az egész udvart bevilágitja.
2022. aug. 15. 15:55
4/8 Kólauborkával válasza:
Eleve nem értem miért kell így kapkodva futni ezektől? MO-n nem nagyon van olyan ragadozó ami àrthat, ráadásul, ha a kertemben van valami én arról tudni akarok, tehát megkeresem…. Persze, ha 80éves vagy más a szitu, de gondolom akkor nem ugràlsz…
5/8 anonim válasza:
Macskabagoly volt. Vagy róka. Esetleg kuvik.
6/8 anonim válasza:
Vagy lehet, hogy egy pokolkutya volt.
8/8 anonim válasza:
Patkánymajom volt. Mostanában kezdenek beszivárogni az országba, mert kedvező a fogadtatásuk. Az ivarszervüket kell fejben tartani néhány percig és akkor megnyugszanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!