Hogyan ismerjük fel a paraztikus entitásokat?
Figyelt kérdés
2022. júl. 2. 00:09
11/53 anonim válasza:
Na de még nem ismerted fel!
Akkor honnan tudod, hogy vele kell kommunikálni?
12/53 anonim válasza:
En mar elvesztettem a fonalat !
13/53 anonim válasza:
Akkor nagyon vigyázz, kivel kommunikálsz!
14/53 anonim válasza:
De most az a cel , hogy veluk lepj kapcsolatba, kerdezo? Vagy csak ovatossagbol kerdezed?
15/53 anonim válasza:
Rémálmok, megmagyarázhatatlan félelemérzet a helyiségben, alvási paralízis, kimerültség (akkor is, ha rendesen alszol), esetleg agresszivitás stb.
17/53 anonim válasza:
A 15ös sztem csak a kérdésre válaszolt és annyi.
Jók a válaszok amúgy. Mint valami Sas-kabaréban. "Mi? Ki? Milyen Miki? hö? Hogyan? Nem értem":D
18/53 anonim válasza:
De a kérdező senkinek nem válaszol, de lehet azért mert ő sem tudja miről van szó.
19/53 anonim válasza:
18, ez ebben a kategóriában nem ritkaság, és ez igazából a kérdésből is elég egyételmű volt:D
20/53 anonim válasza:
Így jobban megnézve igazad van bróm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!