Hisztek a dzsinnek létezésében ?
Jin egy embernél intelligensebb és sok szempontból jobb képességekkel bíró teremtmény, akik között vannak jók és gonoszok is. Családokban élnek és vannak köztük hívő muszlimok is.
Az emberek számára többnyire csak akkor érzékelhetőek, ha felfedik magukat előttük. Egyes állatok azonban sokkal érzékenyebbek rájuk, mint például a macskák. Képesek nagyon gyors helyváltoztatásra.
"Néha elgondolkodom azon, hogy a keresztények a dzsinneket szokták szellemeknek, és démonoknak vélni tévedésből..."
Én is azt hittem, hogy a "shaitan" az a iszlám vallásban a démon megfelelője. Azt gondoltam, hogy a muszlimok a démonokat vélik a gonosz dzsinneknek.
Nem szívesen hervasztalak le de kifejezetten sötét mágusok használják fel őket a beolvadási képességük miatt.Bármilyen formát képesek felvenni ha asztrálban meglátsz egyet csak a fekete füstszerű massza de én még jószándékúval nem találkoztam..Aztán az illuminati ügyleteiben is gyakran előbukkan..Azt olvastam róluk,hogy egykor földszellemek voltak de Atlantisz idejében a nagy kataklizmánál kiszorultak az asztrál és az anyagi lét küszöbére...alsóasztrál,tehát most a démoni sík...
Vannak köztük kifejezetten intelligensek de alapvetően a megtévesztésre játszanak,viszont az ember nélkül nem fejlődnek,szimbióta paraziták..
#7 Azt tudom, hogy a Sátán megfelelője Iblísz az iszlám vallásban. De a gonosz dzsinneket nem shaitanoknak hívják az iszlám vallásban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!