Hogyan lelhetnék rá lemúriai rokonaimra?
1979-ben történt a leereszkedésem: egy hosszú, fényes csövön keresztül születtem le édesanyám méhébe, aki szintén lemúriai származású. Anyámat hozzám hasonlóan nagyon sok kirekesztés érte különlegessége miatt (mint minden lemúriai, ő is olvasott a gondolatokban, mindig leleplezte a hazugokat, a szélhámosokat, ezért nem szerették), ezért nem merte büszkén vállalni a lemúriai mivoltát. Előttem sem beszélt erről. És már 2 éve hallott.
Egyedül maradtam. Kecskeméten élek, és már több fórumban kerestem lemúriai hozzátartozókat, de hiába. Nem jó így, félek és depressziós vagyok a magánytól.
Hogyan kéne rálelnem a Hunniába leszületett lemúriai rokonaimra? 42/N.
Hát ha én tudnék a gondolatokban olvasni, nem tartanám olyan bonyolultnak megtalálni valakit egy olyan ivlágban, ahol ha elindulsz egy ismerősi szálon 5 csatlakozáson belül a világ bármely emberét megtalálod...
Merthogy ja, a te ismerősöd ismerősének ismerősének ismerősének ismerőse bármely tetszőleges ember a Föld nevű bolygón (eltekintve a szentinelézektől).
Egyszerűen csak kezdj el kutatkodni mások gondolataiban, hogy ismernek-e ilyen személyt.
Ha nem beszélt neked, és másnak se erről, akkor te honnan tudod, hogy lemúriai volt? Honnan tudod, hogy te is az vagy? Csak azt tudom elképzelni, hogy olvastad a gondolatait, de akkor ő is a tiédet. Akkor ennek a nagy titkolózásnak mi értelme lett volna egymás között?
Ilyen erős telepatikus képességgel simán utazgathatnál, kérdezősködhetnél személyesen. Ugye érzed a hazugságot, olvasol a gondolatokban. Hát hajrá, járjál társaságba. Így lehet ismerkedni.
Inkább szállj le a földre..Mekkora esélye van annak,hogy egy nagyrészt Atlantiszi előéletű népcsoportban megtalálod a félhüllő rokonságodat ráadásul olyanokat akik még emlékeznek is arra kik voltak anno...
Másrészt anyukád traumatizáltságát te is átvetted és ezt a rossz mintát követve sosem fogod megtalálni a sajátjaidat..ezért vagy magányos és ezért félsz annyira..
Harmadrészt...mindenki "kiválasztott" és minden egyes ember a földön a Marvel Galaktika oszlopos tagja,mert ez az egyik legkeményebb suli csak homály fedi az emlékezetet és ha végre rájönnétek arra,hogy azért vagytok itt,hogy megosszátok a tudásotok mindjárt nem lennél annyira magányos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!