Hogyan állapítható meg, hogy egy temetőben meghúzódnak-e vámpírok, draugok vagy más élőholtak?
Eddig azzal próbálkoztam, hogy mindenféle virágokat és növényeket, amik a sírok közt nőnek felszedek és elültetek a kertemben, hátha a növények illata errefelé vonzza őket. Sokan úgy ültetnek a sírra és a magokat elszórja a szél, ezért az út mellett, sírok közt is nő mindenféle virág, ezeket szoktam elhozni. De eddig nem jártam sikerrel vagy nem vettem észre.
Azt azért mondanám, hogy a házam ablakainál vannak kirakva pentagramok. Ezek elijeszthetik esetleg őket? Mert elvileg védelmező szimbólumok és nem tudom, lehet elijesztem ezeket a lényeket.
Én pl voltam éjjel temetőbe meditálni közép-kínában , és egy darab zombidémonszellem sem evett meg 🤔
Persze azért nálunk akadhatnak, de nem reménykednék benne 🙂
14.
Köszi, bár szerintem nyugodt álmaim vannak. Én szeretem az álmaimat. Ma pl. egy tevepókról álmodtam. Le akartam csapni, mert féltem tőle, ugyanakkor nagyon rosszul éreztem magam, hogy agyon akarom csapni, mert nem tehet róla, hogy én félek tőle és a kisebb pókokat csak kiteszem a kertbe, de a mérete miatt őt nem merem megfogni. Igen, egy kicsit ijesztő volt, de szerintem tanultam is belőle. Most már ha nagyobb ízeltlábút látok, akkor felkészültebb az elmém és nem az ösztönöeimre fogok hallgatni, hanem legyőzve azokat befogom és kiviszem a lakásból biztonságosan. Szerintem minden álom hasznos, azok is, amik elsőre rémálomnak tűnnek.
15.
Mégis miért enne meg bárkit is egy zombi, egy démon vagy egy szellem? Nem teljesen értem, hogy ezt mire írtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!