Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan érhetem el, hogy...

Hogyan érhetem el, hogy belémköltötzzön egy szellem?

Figyelt kérdés

mondjuk egy élő nőről van szó, szeretném ha a szelleme belém költözne, valahol a discovery-n hallottam már róla, csak nem ismételték meg az adást.

azt szeretném hogy egyik nő ismerősöm szelleme belémköltözzön.

hogy érhetem el?

a hülyék és az anyaghitű hülyegyerekek légyszi mellőzzenek, vagy menjenek más témába.

előre is köszi.

tudom hogy nem veszélytelen!!!!!!!!!

2010. szept. 17. 17:27
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Sehogy.
2010. szept. 17. 19:05
 12/26 anonim ***** válasza:
szerintem már te is egy szellem vagy! Elöbb tanulj meg te kibujni a testedböl és aztán akard a másét:)
2010. szept. 17. 19:15
 13/26 anonim ***** válasza:
Majd belédköltözik néhány, ne aggódj, csak sétálj esténként egyedül a külvárosban..
2010. szept. 17. 19:28
 14/26 anonim ***** válasza:
mondd, miért lenne ez jó? Miért engednéd át másnak az uralmat magad felett, miért szolgáltatnád ki magad kényére-kedvére?
2010. szept. 17. 19:35
 15/26 anonim ***** válasza:

Emberbe csak rossz szándékú szellemek(démonok)költözhetnek bele.Élő ember szelleme kizárt,hogy beléd költözzön.Még testen kívüli élmény során sem képes beléd költözni.

Olyasmi nagyon ritka esetben létezhet,hogy a telepátiához hasonló élményt,tudatmegosztást tapasztalsz meg.Ilyenkor egy másik illető érzéseit éled át,emlékeibe ,gondolataiba láthatsz bele pár pillanatra.De ez szándékosan nem elérhető.

2010. szept. 17. 19:38
 16/26 anonim ***** válasza:

Te miert akarsz marmost 1 "tarsberlot", unatkozol odabenn egyedul?

S mi van akkor, ha nem jutottok kozos nevezore pl.?

Te azt hiszed, hogy ez olyan egyszeru?

2010. szept. 17. 19:43
 17/26 anonim ***** válasza:
Szerintem már benned van!
2010. szept. 17. 20:26
 18/26 anonim ***** válasza:
19 58-as: velem évekkel ezelőtt ez megtörtént. Átéltem valakinek a szenvedését, a fájdalmát, reggel alig tudtam felkelni. Mama hallotta, aki segítséget kért én pedig éreztem, hogy belém költözött. És nem pár pillanatig tartott, hanem egy hétig. Nem ismertek rám a munkahelyemen, idegen arc nézett vissza rám a tükörből. Aztán egy hét után arra ébredtem, hogy elment. Se jóslással, se hasonlóval nem foglalkoztam soha, azóta sem tudom megmagyarázni, hogy mi volt ez.
2010. szept. 17. 21:14
 19/26 anonim válasza:
Meglehet csinálni de lehet hogy egyik ,,szellem,,nem talál vissza a testbe és akkor kanyec. Szerintem hagy békit ennek.
2010. szept. 17. 21:38
 20/26 anonim ***** válasza:

már ne is haragudj de te idióta vagy!

ezt ne akard!

még valami nagy bajk történik

ha szeretedd az ismerősödet emlékezz meg róla szépen

de ilyet ne tegyél!

ez senkinek nem tenne jót!

remélem átgondolod

2010. szept. 18. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!