szerintem már te is egy szellem vagy! Elöbb tanulj meg te kibujni a testedböl és aztán akard a másét:)
2010. szept. 17. 19:15
13/26 anonim válasza:
Majd belédköltözik néhány, ne aggódj, csak sétálj esténként egyedül a külvárosban..
2010. szept. 17. 19:28
14/26 anonim válasza:
mondd, miért lenne ez jó? Miért engednéd át másnak az uralmat magad felett, miért szolgáltatnád ki magad kényére-kedvére?
2010. szept. 17. 19:35
15/26 anonim válasza:
Emberbe csak rossz szándékú szellemek(démonok)költözhetnek bele.Élő ember szelleme kizárt,hogy beléd költözzön.Még testen kívüli élmény során sem képes beléd költözni.
Olyasmi nagyon ritka esetben létezhet,hogy a telepátiához hasonló élményt,tudatmegosztást tapasztalsz meg.Ilyenkor egy másik illető érzéseit éled át,emlékeibe ,gondolataiba láthatsz bele pár pillanatra.De ez szándékosan nem elérhető.
2010. szept. 17. 19:38
16/26 anonim válasza:
Te miert akarsz marmost 1 "tarsberlot", unatkozol odabenn egyedul?
S mi van akkor, ha nem jutottok kozos nevezore pl.?
Te azt hiszed, hogy ez olyan egyszeru?
2010. szept. 17. 19:43
17/26 anonim válasza:
Szerintem már benned van!
2010. szept. 17. 20:26
18/26 anonim válasza:
19 58-as: velem évekkel ezelőtt ez megtörtént. Átéltem valakinek a szenvedését, a fájdalmát, reggel alig tudtam felkelni. Mama hallotta, aki segítséget kért én pedig éreztem, hogy belém költözött. És nem pár pillanatig tartott, hanem egy hétig. Nem ismertek rám a munkahelyemen, idegen arc nézett vissza rám a tükörből. Aztán egy hét után arra ébredtem, hogy elment. Se jóslással, se hasonlóval nem foglalkoztam soha, azóta sem tudom megmagyarázni, hogy mi volt ez.
2010. szept. 17. 21:14
19/26 anonim válasza:
Meglehet csinálni de lehet hogy egyik ,,szellem,,nem talál vissza a testbe és akkor kanyec. Szerintem hagy békit ennek.
2010. szept. 17. 21:38
20/26 anonim válasza:
már ne is haragudj de te idióta vagy!
ezt ne akard!
még valami nagy bajk történik
ha szeretedd az ismerősödet emlékezz meg róla szépen
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!