Miért érzem úgy hogy sötétben néz valaki vagy valami? Sőt nem csak úgy érzem hanem mintha látnám is.
Sajnálom...
Jóga? Agykontroll? Meditációk? Reiki? Természetgyógyász? Teljes kivizsgálás,hogy nem vmi fizikai betegség tünete ez? Agyadat megnézetni? CT? MR?
Ennek a dolognak inkább eü oka lehet, mint természetfeletti...
5ös vagyok, szeritem termeszetfeletti oka van és mi csak rájöttünk hogy van ilyen
Illetve a legtöbb embert nem figyelik meg, vagy őket pontosan csak segítik és csak a rossz sorssal rendelkezőket vagy elátkozottakat figyeli meg egy negatív erő és irányítja az életünk hogy minél több rossz dolog történjen velünk
14/15
Én nem tagadom a természettfeletti erőket, hisz minden elképzelhető, de... Nem ők fogják irányítani az életem.
Miért feltételezel csak rosszat erről? Miért hiszed, h a negatív erők pont veled foglalkoznak? Sztem túlértékeled magad, vagy vmi miatt tudatalatt komoly bűntudatod van, s ezért "ostorozod" magad egy ilyen feltételezéssel.
Ha démona gondolsz, fordulj Istenhez, valláshoz, kérj papi segítséget, de leginkább merülj el önmagadban, tanuljad és ismerjed meg önmagad. Midenkinek vannak démonai, amikkel vagy megtanulsz együtt élni, vagy legyőzöd őket.
De állandóan rettegni...? Ez már mentális eü probléma.
16, nem vagyok vallásos és nem is akarok belemenni ebbe a témába…az az utolsó dolog amiben hinnék, előbb fogom elhinni a reinkarnációt(lehet hogy emiatt is kapom a büntetést ha tényleg létezik isten)
Amit mondasz hogy a negatív oldalról értékelem magam túl, már bennem is felmerült, de annyira annyira filmszerű az életem hogy nem tudok a racionalitás talaján maradni.
Valóban, ténylegesen azt hiszem hogy engem kipécézett valami, vagy ha ez nem is igaz, akkor tényleg csak szenvedni születtem ide(ahhoz viszont megint kell hogy valami irányítson)
Ha valakinek olyan ritka betegsége van, amit még orvos nem látott, ő is gondolhatja azt, hogy kiválasztott a negatív oldalról, nem?
Vannak mentális gondjaim, traumáim, ettől függetlenül én érzem hogy valami megfigyel. Nem csak éjjel, most is. Ezen pszichológus nem segít
És ha folyamatosan erősíted magadban a paranoiát, akkor nem fogsz tudni kilépni ebből a spirálból.
Ha ennyire meghatározza az életed, akkor nem értem, miért utasítod el a vallást? Nem biztos, h a keresztény hoz nyugalmat, lehet hogy a buddhizmus segítene.
Életmód- és szemléletváltásra lenne szükséged, amiben a vallásos hit pozitív irányba állíthat, de ha nem akarsz semmit tenni, elutasítasz mindent, akkor tulajdonképpen jólérzed magad, nem?
Hiszek abban, h egyesek meg vannak áldva azzal a képességgel, h látnak, de ezt áldásnak élik meg, nem átoknak, mert akarják és megtanulják kezelni.
A keresztény vallást utasítom el. Nem hiszem hogy létezik amin alapszik, ezért.
Rendkívül nehéz életmódot es szemléletváltást véghez vinni, miközben egész életedben csak a rossz történt veled és a családodon is latod hogy betegek. Tudod van az hogy valaki egyszerűen szerencsétlen… bármit csinál, bárhova megy, egyszerűen a szar történik vele. Ráadásul nem tudnak kikezelni.
Azt pedig továbbra is tartom hogy tudom hogy negatív befolyás alatt állok és látok jeleket, összefüggéseket. Olyanokat és annyit, ami már ezoteria téma és nem racionális vagy véletlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!