Miért érzem úgy hogy sötétben néz valaki vagy valami? Sőt nem csak úgy érzem hanem mintha látnám is.
Paranoiának vannak hasonló jelei. Vagy a komolyabb verziónak, a skizofréniának, de az más, komolyabb tüneteket is produkál. Ezzel megeshet, hogy érdemes lenne egy szakembert felkeresni, hogy megbizonyosodj, nincs a a kettő közül valamelyik, vagy valami hasonló problémád. Ha nincs, és mégis érzed ezeket a dolgokat, akkor már lehet gondolkodni, hogy mit érzel/látsz.
Alternatíva:szerezz valamilyen szimbólum alapú amulettet, ami távol tartja a gonosz dolgokat. Ha továbbra is tapasztalod a jelenséget, akkor pszichés problémáról van szó, amivel érdemes orvost keresni.
Fogalmazd meg, hogy mit látsz, rajzold le, és próbálj meg asszociálni, hogy mire hasonlít leginkább.
Így rájössz, hogy pontosan mitől is félsz tulajdonképpen... :,D
Én 27 évesen félek a sötétben, ha egyedül maradok a lakásban éjszaka, akkor egyenesen rettegek, nem merek lelépni az ágyról, mert félek hogy valami elkap…
Félek kimenni a konyhába mert rettegek hogy ott lesz valami.
Én is egy ideje úgy érzem megfigyelnek, pár hete volt egy nap, amikor annyira rettegtem a szobámban, hogy az anyám szobájában kellett aludnom a kanapén…sőt meggyőződésem hogy a villanyt is lekapcsolták helyettem. szerintem van olyan hogy valakit megfigyelnek, vagy rászállnak gonosz erők, velem is ez lehet, nem vagy egyedül
Kikapcsolódásnak javaslom az alábbi animet:
Mahou Shoujo Site
"mindig látnod kell ha meg akar támadni valaki "
Erre jó a szék. Ha az ágy mellé teszed, akkor a sötétben elesnek benne. Vagy legalább zajt csinál. Nehezebb a nyakadhoz vagy a bordáidhoz nyúlni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!