Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért érzem úgy hogy sötétben...

Miért érzem úgy hogy sötétben néz valaki vagy valami? Sőt nem csak úgy érzem hanem mintha látnám is.

Figyelt kérdés

2022. ápr. 24. 17:55
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
100%
Lehet azért mert félsz a sötétben.
2022. ápr. 24. 18:03
 2/21 Grimfox ***** válasza:
83%

Paranoiának vannak hasonló jelei. Vagy a komolyabb verziónak, a skizofréniának, de az más, komolyabb tüneteket is produkál. Ezzel megeshet, hogy érdemes lenne egy szakembert felkeresni, hogy megbizonyosodj, nincs a a kettő közül valamelyik, vagy valami hasonló problémád. Ha nincs, és mégis érzed ezeket a dolgokat, akkor már lehet gondolkodni, hogy mit érzel/látsz.

Alternatíva:szerezz valamilyen szimbólum alapú amulettet, ami távol tartja a gonosz dolgokat. Ha továbbra is tapasztalod a jelenséget, akkor pszichés problémáról van szó, amivel érdemes orvost keresni.

2022. ápr. 24. 18:26
 3/21 anonim ***** válasza:

Fogalmazd meg, hogy mit látsz, rajzold le, és próbálj meg asszociálni, hogy mire hasonlít leginkább.

Így rájössz, hogy pontosan mitől is félsz tulajdonképpen... :,D

2022. ápr. 24. 18:30
 4/21 A kérdező kommentje:
Tudom én hogy mit látok, valami alakok, talán ember szerű,és azért keres engem hogy mutasson valami szörnyűséget amitől várhatóan annyira meg fogok ijedni szörnyet halok..
2022. ápr. 24. 18:34
 5/21 anonim ***** válasza:
77%

Én 27 évesen félek a sötétben, ha egyedül maradok a lakásban éjszaka, akkor egyenesen rettegek, nem merek lelépni az ágyról, mert félek hogy valami elkap…

Félek kimenni a konyhába mert rettegek hogy ott lesz valami.

Én is egy ideje úgy érzem megfigyelnek, pár hete volt egy nap, amikor annyira rettegtem a szobámban, hogy az anyám szobájában kellett aludnom a kanapén…sőt meggyőződésem hogy a villanyt is lekapcsolták helyettem. szerintem van olyan hogy valakit megfigyelnek, vagy rászállnak gonosz erők, velem is ez lehet, nem vagy egyedül

2022. ápr. 24. 18:35
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező kis szürkés élmenyeid, valósághű álmaid akár gyerekkorból voltak- e már?
2022. ápr. 24. 21:40
 7/21 anonim ***** válasza:

Kikapcsolódásnak javaslom az alábbi animet:

Mahou Shoujo Site

2022. ápr. 24. 22:14
 8/21 A kérdező kommentje:
#7 naná... Valósághű álmok nagyon is. Miért??
2022. ápr. 24. 22:15
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is így érzem ha a fal felé fordulva alszok :D lehet hogy ennek az evolúciónak is köze van, mert mindig látnod kell ha meg akar támadni valaki pl.
2022. ápr. 24. 22:40
 10/21 anonim ***** válasza:
48%

"mindig látnod kell ha meg akar támadni valaki "

Erre jó a szék. Ha az ágy mellé teszed, akkor a sötétben elesnek benne. Vagy legalább zajt csinál. Nehezebb a nyakadhoz vagy a bordáidhoz nyúlni...

2022. ápr. 24. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!