Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Médium vagyok vagy sem? Pls...

Médium vagyok vagy sem? Pls segítts!

Figyelt kérdés
Minden nap látok szellemeket, és az elején féltem, de ma már meg sem lepődök.utána mindig visszanézek és senkit sem látok:ez nem hallucinálás!
2010. szept. 12. 08:16
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

ez akkor kezdődött amikor először láttam aurát

am fiú, 13 és amit látni szoktam:Piros dzsekis ember

2010. szept. 13. 14:30
 12/16 anonim ***** válasza:
Nos nem vagy medium, es gondold meg, hogy mit nezel meg a TV-ben, es azt is, hogy miket olvasol!
2010. szept. 13. 16:04
 13/16 anonim ***** válasza:
Télapóóóóó! Láttad a Télapóóóót!
2010. szept. 16. 22:28
 14/16 anonim ***** válasza:

utolsó XD

kérdező én hiszek neked bár nem tudom,h hiszek a szellemekben vagy sem...

hol látod őket otthon?utcán?bárhol?

13/L

2010. szept. 18. 12:11
 15/16 A kérdező kommentje:
utcán és az udvaron:kertes házban lakok és elég elhagyatott az utcánk itt falun
2010. szept. 18. 16:45
 16/16 SennaHikari válasza:

Valószínűleg nyitva van a harmadik szemed és/vagy tisztánlátó lettél. Médium az nem vagy, de még lehetsz, ha akarsz és gyakorolsz/tanulsz.

Kezd idegesíteni ez a sok degenerált komment. Ne írjatok neki, ha nem hisztek, ennyi az egész. Sok a szabadidőtök? Menjetek Facebookra, úgyis mindig ott lóg a fél bagázs biztosan...

2013. ápr. 7. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!