Hogy lehet arról meggyőződni, hogy egy embernek vélt egyén valóban ember, nem pedig ufó, vagy egyéb sépsifter?
Felteszed neki a kérdést: "ember, vagy ufo vagy-é"?
.
Ha a válasz
- 'ember vagyok', akkor ember,
- 'ufo vagyok', akkor is ember, csak hazudós.
5 - De mi van, ha ezt mindet csak megjátssza? Az emberi érzései, amiket én tapasztalok, valójában nem valósak, csak pl. kísérletezni akar a testemen.
6 - Ez megnyugtató, mert az a személy, akire én gondolok, csak csirkét lop.
A testeden egy ember is kísérletezhet, egy ember is lehet szörnyeteg. Miért nem azt kérdezed, hogy nem pszichopata-e?
Amíg úgy viselkedik, mint egy normális ember, engem nem igazán érdekelne, kiféle-miféle...🤷🏼♀ Ha meg nem normális, az úgyse fog kiderülni, amíg már nem késő
(5-ös voltam)
9 - Az ember is kísérletezhetne, de nincs személyes érdeke benne, ellenben egy ufóval, aki folyamatosan vizsgálgatná a testemet, amíg leszíjazva fekszek a csészealjban.
"Amíg úgy viselkedik, mint egy normális ember, engem nem igazán érdekelne, kiféle-miféle..."
De pont ez az, hogy a viselkedése lehet megjátszott, akkor pedig, amikor leszíjazva fekszel a csészealjban, nem nyugtatna meg, hogy milyen udvarias volt a személy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!