Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez mi volt? (Kérdésed túl...

Ez mi volt? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
1-2 éves itt volt az unokatestvérem nálunk.Megidéztünk egy szellemet,ami úgy történt hogy elmondtunk egy mondatot és a szekrény legbelsőbb részéről ahova egy műanyag poharat tettünk le még este,leesett.Megijedtünk,és kirohantunk a szobából.Az a gond,hogy azóta azt érzem mintha nézne valaki (mindig)és sokszor vagyok fáradékony.Ez mitől van?Néha félek,néha viszont totál nyugodt vagyok,nem foglalkozok ezekkel.(Ez van többször)És a lépcsőházban is néha hallok zajokat,sőt akkor erősbödik az az érzés mintha néznének.És állandóan úgy látom mintha egy alak lenne a liftben.Olyankor nagyon félek :S
2010. szept. 7. 14:36
1 2
 11/18 anonim válasza:
ja és a 15:53 asra kérdezném hogy melyik istentől? mert nagyon sok van ám ahány vallás annyi isten, ja és azzal mivan aki nem hisz istenben? az ott fog megrohadni?
2010. szept. 10. 16:58
 12/18 A kérdező kommentje:
Én Keresztény vagyok.Hiszek EGY Istenben,és a természetfeletti lényekben.:) Ha trágár kifejezéseket akarsz még használni erre a kérdésre akkor oké,de én nem fogok rá reagálni..:D
2010. szept. 10. 18:53
 13/18 anonim ***** válasza:

sztem kicsit paranoiás vagy...

de ha van ott valaki azt derítsd ki..pl nézz be a liftbe..most mi jobb hogy örökké azt hiszed h uldöz, v egyszer meggyőződsz róla h nem...

2010. szept. 11. 23:25
 14/18 anonim ***** válasza:

"Bár lehet hogy csak énis beképzelem ezeket,és a sok-sok horror hatására már én is ilyen hülyeségeket túl reagálok"

Igen, pont ezt akartam írni.

2010. szept. 12. 11:37
 15/18 anonim ***** válasza:
Biztosan olvastál róla, hogy ha nem vagy szakavatott, ilyet nem szabad tenned. Fordulj szakemberhez, nem fogod tudni elküldeni, mert elküldeni nem olyan könnyű, mint megidézni. Megnyithattatok egy olyan kaput, amelyiken más entitások érkezhetnek a mi dimenziónkba, ha ez a kapu nem zárul be, áramolhatnak be továbbra is egyre többen.
2010. szept. 12. 13:27
 16/18 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező

Azt mondtad hiszel a természetfeletti lényekben. Viszont ha azt mondanám, hogy vérfarkas vagyok, szerintem nem hinnéd el. (Tényleg az vagyok, persze nem olyan értelemben, mint a filmbeliek.)

2010. szept. 13. 02:09
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem értem, ha valaki nem hisz a szellemekben, miért írogat ide?

Tényleg kár volt megidézni. Nagyon komoly dolog, nagyon veszélyes. Nem mondok negatív példákat, nem akarlak megijeszteni. Tényleg kérj szakértői segítséget!

Én is csináltam régen, de soha nem mernék, pedig már nem vagyok gyerek...

2010. szept. 13. 07:29
 18/18 nem kamuzok! ***** válasza:
amikor ezt írtad akkor is érezted hogy néznek??:D mert akkor huuhúúúúúúúúú.. SZELLEM volt..:)
2011. jan. 23. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!