Ez mi volt? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Szia!
Neharagudj, de magarda ves nem kellet volna megidezni a szellemet.EZ NEM JATEK.Velem is volt h szellemet akartam idezni de inkabb nem tettem mert ebbol nagy baj is lehet!!!
Nem reg neztem 1 dok. filmet a szellem idezerol es arrol volt szo h 1 fiu megidezet 1 fellemet es a szellem megszalta öt.Meg ez is megtortenhet,szval ne csinalj tobb ilyen ostobasagokat ha lehet.
elso vagyok.
ok nagymami meg minden de ha ehez hasonlokat csinalsz a jovoben gondold elobb at rendesen... :) ja es elojohet attol mas szellem is...
Szerintem rosszul csináltatok valamit szellemidézésnél és olyasmit idéztetek meg,vagyis olyasmi jött át hozzátok,aminek nem kellett volna ,és szépen nálad maradt.
Szellemidézésnél fontos szabály,hogy előtte védelmet kell kérni (Istentől)és idézés után kedvesen el kell küldeni a szellemet.
Kérd Istent imákban,hogy szabadítson meg minden gonosz szellemlénytől,ami a közeledben van.Ha szerencséd van,ettől eltűnik.
Arra még nem gondoltatok hogy nincsenek szellemek és csak bemagyarázzátok magatoknak hogy vannak?
Ez egy nagy parasztvakítás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!