Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerinted léteznek gonosz házak?

Szerinted léteznek gonosz házak?

Figyelt kérdés
Ahol sokszor sok baleset történik, ahol érződik hogy nem szívesen érkezek haza... mint az Amityvill-i sztori :S meg ahol egy csomó ilyen történt hírekben is lehetett hallani hogy : egy apa megölte családját azt. önmgyilkos lett ilyenek... volt ezzel kapcsolatban tapasztalatok vagy hallottatok már vmit róla? köszönöm a válaszokat L/18
2010. szept. 6. 19:55
1 2 3
 11/21 orsybaba88 ***** válasza:
88%
a mi falunkban is van ilyen ház. majdnem száz éve épült, és a beköltöző fiatal házasok közül a férfi meghalt a háborúban. aztán megint egy pár költözött oda, és a férfi meghalt daganatban. aztán egy fiatal házaspár vette meg (ez kb 10-15 éve lehetett), az asszonyka terhes lett. a szülés éjszakáján a férfi ment volna munkából a kórházba, amikor autóbalesetben meghalt. a nő csak pár hónappal élte túl a férjét, a gyereket a nagynéni elvitte valami dunántúli városba és ott nevelte fel. azóta ezt a házat egy külföldi vette meg, de évente csak pár hetet tölt el benne, itt nyaral...
2010. szept. 7. 15:50
 12/21 konnerth ***** válasza:
100%
Ha vannak is gonosz házak, akkor sem a házak gonoszak hanem valami ami benne van vagy ami megátkozta...mellesleg amiket ti írtatok hogy autóbalesetben haltak meg az független a háztól mert ha van azzal a házzal valami akkor a lakói benne halnak meg azon kívűl.
2010. szept. 7. 17:17
 13/21 konnerth ***** válasza:
*Nem azon kívűl...bocsi ez lemaradt
2010. szept. 7. 17:17
 14/21 KÁELEF ***** válasza:
100%
Vannak rossz helyek, nyomasztó érzés fojhatja el az embert ezeken és rosszul is lehet. Nem tudom az okát de megtapasztaltam már.
2010. szept. 7. 19:00
 15/21 anonim válasza:
Már nem tudom pontosan,hogy ki írta,hogy a tetteink lenyomatot hagynak a házban.Ez érdekes dolog,mi nemsokára költözünk be egy elég régi házba,már annyi gond volt/van vele,hogy most nem sorolnám el inkább.Miközben csinálgattuk,annyit szidtuk,hogy csak na.Akkor ez a ház "emlékezni"fog erre és visszakapjuk ezeket a dolgokat,amíg ott lakunk?
2010. szept. 8. 10:23
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen,valamilyen formában "visszakapod".Szidod a házat,mert gond van vele...Tulajdonképpen a saját otthonodat átkozod .Márpedig,amit az ember utálattal,szidalmak közt csinál,abban nincs sok köszönet.Így ne csodálkozz,ha továbbra is gondok lesznek vele.
2010. szept. 8. 11:28
 17/21 anonim ***** válasza:
Erről a Amityvill sztoriról csak annyit hogy utánaolvastam és a most ott lakóknak semmi bajuk már egy jó ideje ott laknak és elmondásuk szerinte csak az újságírók és a turisták zaklatják őket!
2010. szept. 12. 19:02
 18/21 anonim ***** válasza:
Unokatesómék is egy ilyen házat vettek. Nagyon nyomasztó, hideg és kísérteties hely. Szilveszterkor sem mertem náluk aludni, rémes. Az előttük ott lakó néni elköltözött hawaiira, a második napon, mikor belement a tengerbe megharapta egy cápa. Aki pedig a néni előtt volt a zárt osztályon végezte, mert meghalt a férje és a családja is elhagyta. Igen vannak ,,gonosz" helyek
2010. szept. 18. 03:14
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
gonosz ház...nem a ház gonosz, hanem az emberek akik ott élnek..ha meg valahová nem szeretsz menni, ott a légkör szar..de a ház az csak egy tárgy.. még csak nem is szellem :D
2010. szept. 18. 21:55
 20/21 anonim válasza:

Igen,léteznek!!!

2 éve,meglátogattam régen látott barátnőmet.Még nem jártam soha nála,ahová költözött.A házat meglátva, szorongás vett rajtam erőt.Bent a lakásban fizikálisan rosszul éreztem magam, rossz szagot éreztem,szinte mindig kint voltam az udvaron,(szerencsére nyár volt).Mondtam is neki,hogy nagyon negativ energiák vannak ott, költözzön el onnan.Elég szerencsétlen sorsa is van,mióta ott lakik,de ő pozitiv gondolkodó és nem csak nevetett rajtam.Nehezen birtam ki két napot.Mielőtt eljöttem,elmesélte,hogy a házat egy idős bácsi lakta,aki az egyik szobában véletlenül magára gyujtotta az ágynemüt és bent égett....egy másik lakója pedig felakasztotta magát,éppen abban a szobában, ahol én aludtam,és pont abban a sarokban ahol az ágyam volt.Soha többé nem teszem be oda a lábam.Igen,vannak gonosz házak!

2010. nov. 20. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!