Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ha ki találnál egy ezoterikus...

Konnerth kérdése:

Ha ki találnál egy ezoterikus történetet mi lenne az?

Figyelt kérdés
2010. szept. 6. 18:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én valami szellemeset.

Például kettő tini (a nemük mind1) "bennragad" a suliba és ott történnek velük durva dolgok. Olyasmik mint: mennek a könyvtárba, hogy írjanak a szüleiknek, hogy bennragadtak (gépen írnának), de miközben írják a levelet a gép magától írna ilyen tök ijesztő dolgokat, hogy "látlak titeket" Itt vagyok mögötted" És hirtelen átvált a kép rájuk, vagyis a hátukra, mintha annak a lénynek a szemszögéből néznénk. Mire ők hátra fordulnak ugye nincs ott semmi, de a gépen már az látják,hogy halottak.

Ilyesmiket, bár ez filmben hatásosabb lenne, de szerintem remekül meg lehet írni, hogy ráérzel.

2010. szept. 7. 18:08
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszi az utolsónak ez télleg nagyon jó, de mint mondtam én nem megírni akarom csak érdekel az emberek fantáziája :)
2010. szept. 7. 21:23
 13/15 anonim ***** válasza:
Én valami szektásat írnék, amiben mondjuk sikerül valamilyen vérszomjas istenséget megidézni és elszabadul a pokol >)
2010. szept. 9. 21:39
 14/15 anonim válasza:

Jómagam egyszer vetemedtem ilyesmire, és a kønnyebb fogyaszthatóság érdekében, kissé humorosra próbáltam formálni. Fogyaszd egészséggel! :)

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. szept. 12. 16:17
 15/15 A kérdező kommentje:
Fura...de jó :) Köszi
2010. szept. 13. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!