Gyertyalang mozgasa zart terben? En magyarazom be magamnak vagy lehet benne valami?
Tortent a lakasban mar tobb dolog, de altalaban mindig probalok racionalis dolgokkal megmagyarazni mindent.
A mai tema, gyujtottam 2 gyertyat, az egyiket feher-soba allitva, mert ez elvileg eluzi a rossz energiakat, a masik egy rozsaszin, ami egy uvegcsen belul van.
Arra lettem figyelmes, hogy a rozsaszin uvegben levo folyamatosan ugralva ossze-vissza mozog, de a feher ami kozvetlenul mellette van, semmi baja, folyamatosan nyugodtan mozdulatlanul eg.
Eloszor gondoltam a belso legmozgasra (az osszes letezo ablak es ajto csukva van, huzat nem lehet), utana viszont elgondolkodtam... A feherrelmiert nem tortenik semmi? Lehet lelek a lakasban? Vagy valami magyarazat van erre? Ez most nem hagy nyugodni :D
Kerem valami hozza konyitot, irjon valamit.. Elore is koszonom.
U. I.: Fel eve lakom itt egyedul, abbol 1 honapot laktam egy baratommal. Egyszer o is szamolt be egy-ket dologrol, amit nem mondanek normalisnak..
Nemreg tudtam meg, elottem tobb evig nem is adtak ki a lakast. De nem indokoltak..
Most tobb percen at nyugiba volt.. de megint elkezdte eszeveszettul...
Olyan nyugtalaln vagyok hogy azt el nem tudom mondani.
A nagyon ritka huvos szellot elfelejtettem irni. Nem mindig fel lrankent talan egyszer erzek valamit, vagy az arcomon, vagy a karomon..
A felfelé áramló levegő örvényt kelt.
Ebbe az örvénybe beáramló levegő mozgatja a gyertya lángját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!