Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Milyen érzés amikor egy...

Milyen érzés amikor egy gonosz szellem kiszivja energiádat? Élt már valaki ilyet át?

Figyelt kérdés
2021. nov. 11. 22:35
 1/8 anonim ***** válasza:
35%
Én nem, nekem jó szellemek adtak plusz energiát 🤷‍♂️, sajnálom, h nem tudtam megválaszolni a kérdésed
2021. nov. 11. 22:48
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Én már éltem át ilyet. Jó volt. Egy bögyös szőke csajjal.
2021. nov. 11. 22:48
 3/8 Grimfox ***** válasza:
90%
Halott emberek szellemére gondolsz, vagy olyasmire, ami sohasem volt ember? Az előbbit nem tudom, olyat még nem láttam. Az utóbbi változó. Ami közös, az a hidegség, és gyengeségérzet a testben. A hideg nem valódi hideg, nem lesz hűvösebb a levegő, vagy hasonló, csak így lehet körülírni az érzést. Ha nem csak valami apró parazitáról van szó, akkor vagy a jelenlétét érzed, vagy azt, hogy veszélyben vagy. A többi eltér, attól függően, mivel akadtál össze. Amivel én találkoztam, attól olyan érzés volt a gyomromban, mintha hideg emésztőgödör iszapot nyeltem volna, párosítva a fent leírtakkal, és általános diszkomforttal. Egy másik esettel is találkoztam, de ott nem én voltam a "vacsora". Azt nem tudom megmondani, hogy az illető mit érzett, amikor éppen energiát vesztett, mert eleve sok baja volt, és le volt gyengülve. Meg elég hosszú ideje élősködtek már rajta. Nagy eséllyel félelmet keltett az adott szellem jelenléte, és összezavarta a megtámadott ember elméjét. Mivel ezt csak megfigyelőként tapasztaltam, nem tudok bizonyosat.
2021. nov. 11. 22:50
 4/8 Tudi333 ***** válasza:
21%
Hát ha kiszívja az energiádat, akkor nincs energiád nem?
2021. nov. 11. 23:17
 5/8 anonim ***** válasza:
95%
Ehhez nem kell gonosz szellem, elég egy energiavámpír is.
2021. nov. 12. 15:41
 6/8 Grimfox ***** válasza:
91%
Az sem éppen kellemes élmény.
2021. nov. 12. 15:44
 7/8 anonim ***** válasza:
90%
Amit én átéltem, az egy hely, ami kiszívta az energiámat egy ominózus múltbéli esemény évfordulója körül. Kb 3 hétig szó szerint alig tudtam csinálni valamit, olyan volt, mintha mocsárban próbálnék mozogni, a gondolataim ködösek voltak. Nagyon rossz volt, nyomasztó és undorító.
2021. nov. 15. 21:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha nekem egy tetves gonosz szellem kiszivja az energiám, akkor alszok egy jót ês pótolom!
2021. nov. 16. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!