Tinéktek mi a neve az Őrangyalotoknak?
Micsoda véletlen! Béla az én őrangyalom is, ha valaki őrangyalának szeretné fogadni, akkor Bélista szertartást kell tartania, mely így végezendő el:
"Reggel hatkor, rajzolj sóból kört egy nyilt területen, a szabad ég alatt. a körbe szórj körül tölgyfaleveleket, félbevágott almákat (széltében félbevágottat, hogy látszódjon a "csillag" középen) és csillagánizst. Majd egy teljesen fekete tyúkot vágj le a körben, és magad körül körbe körbe lóbálva a vérző tyúkot mond ezt mantra szerűen: Megidézlek Béla, Megidézlek Béla! ha a tyúk meghalt, mondhatod a kivánságodat Bélának."
#15 ezzel csak az a baj hogy nekem "válaszolt" is.
Amúgy a keresztnevek többsége nem tartozik az angyalok táborába kivéve a Feri Gábor és a Mihály...stb
Hát nekem egyikhez sincs köze hiába bibliai név.
Ha őr angyal vagy védő szellemről beszélünk, értelmesebb ( ne vedd magadra, csak a logikusabb nem illik ide szóval) értelmesebb azt mondani, hogy az egyik elhunyt ősünk vigyázz ránk. Ez lehet az akire a legjobban hasonlítunk.
Vagy maga a felsőbb tudatunk.
A név amit kaptunk pl Pál, Margit, Márk vagy bármi Bredpit is ez utóbbit erősíti. És ez nem jelenti azt, hogy meg is kell keresztelkedni.
Ja megvagyok keresztelve önszántamból tudatosan vettem fel szabad akaratomból.
Üdv #9
Olivia.
Én is Olivia vagyok, és senki nem mentett meg eddig.
Szóval saját magam őrangyala vagyok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!