Van itt aki az utóbbi pár hónapban támadott már meg vérfarkas?
Figyelt kérdés
Kutatáshoz gyűjtök információt.
Merre felé történt az eset, hány órakor? Milyen magas volt? Az időjárás milyen volt? Hogyan végződött az eset?
Egyszóval minden részlet érdekel.
2021. nov. 1. 19:23
11/13 mercenary555 válasza:
Nem volt támadás de én láttam,
Erdélyben voltunk esküvőt ünepelne (édesanyám valami rokona házasodott) még elötte egy nappal hátra környékén erdöben sétáltam és megláttam egy négy lábon is kétméteres ében fekete bundával, sose láttam még gyönyörübb teremtmény. Halottam valami zajt a hátam mögül megfordultam hogy megnézem de semmit nem láttam, mire visza fordultam eltünt. Dél után értem visza a szállóban pedig nem is voltam túl messze az erdöben.
12/13 mercenary555 válasza:
Hat óra, nem hátra jeszus auto javito.
13/13 Missi_Key válasza:
hát az utóbbi pár hónapban pont nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!