Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A temetőben voltam és ez...

A temetőben voltam és ez történt, szellem lehetett?

Figyelt kérdés

Én mindig is hittem a szellemekben ,a temetőben meg nem lepődnék meg ha lenne de ilyen sosem történt velem szóval akkor azt gondoltam csak egyszerűen volt valami a telefonnal,semmi komoly.

De aztán tegnap felhoztuk ezt az esetet és akkor jöttem rá hogy ,hoppá hát lehet hogy találkoztam egy szellemmel?

Tavaly kimentem a temetőbe ugye nov. 1-én, olyan 5-6 órakor. 7re haza akartam érni mert kezdődött volna egy film. És..megnéztem a telefonomon az időt és ..21 órát mutatott ,mondom mi?? Ilyen sokáig itt voltam? És kiderült hogy nem mert mikor hazaértem még mindig csak fél 7 volt de a telefonom mást mutatott mikor a temetőben voltam. És elvileg ha szellem van a közelben összezavarodnak az elektronikus készülékek? Szerintetek?

2021. okt. 8. 10:39
1 2
 11/14 anonim válasza:

"Ilyen sokáig itt voltam?"

Azért ha valakinek pocsék is az időérzéke, csak feltűnne neki, ha már több, mint 12 órája van valahol, nem?

2021. okt. 11. 21:44
 12/14 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező: Ilyen jelleggel a szellemek nem tudnak babrálni elektromos eszközökkel. Lámpákat tudnak villogtatni, tévég/rádiót/telefont ki be kapcsolni, de az időt átállítani nem. Nekem az a furcsa, hogy ilyennel, hogy más időt mutatott a telefonod, de mikor hazaértél láttad, hogy még nem annyi az idő, még nem találkoztam, csak olyannal, hogy az ember időérzéke vész el hasonló, vagy ugyanilyen helyzetben és 7 helyett tényleg pl 9re ér csak haza, miközben nem is gondolta volna, hogy nem csak fél órát, hanem vagy 2őt elvolt.

#11: Nyilván nem reggel 7ről, hanem este 7ről, azaz 19 óráról volt szó...

2021. okt. 12. 13:55
 13/14 anonim ***** válasza:

"Lámpákat tudnak villogtatni, tévég/rádiót/telefont ki be kapcsolni"

Mármint a nem létező szellemek?

2021. okt. 12. 14:46
 14/14 anonim válasza:

#12.

Jó, csak összezavart, hogy a hetet 7-nek írta, de a kilencet 21-nek.

2021. okt. 12. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!