Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek egy szellem...

Szerintetek egy szellem ragadt rám?

Figyelt kérdés
már 1 hete nagyon hideg van és a szobámban is olyan hideg van mint ottkint a tesóm és anyuék szobájába meg nem fázok de az enyém a leghidegebb pedig anyuéknak kellene lenni a leghidegebbnek.lécci segítsetek
2010. szept. 1. 06:59
1 2
 1/18 anonim válasza:
56%
Szerintem túl sokszor láttad a Hatodik érzéket...
2010. szept. 1. 07:10
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak arról van szó,hogy jönnek a hidegebb idők és hűl a lakásotok.Hogy most a te szobád a hidegebb,az még nem jelenti azt,hogy ott biztosan szellem van.Ha más furcsa dolgokat is tapasztalsz,akkor már esetleg lehetséges,hogy szellem van nálatok,de nem rajtad,ha rajtad lenne,az azt jelentené,hogy megszállt.Akkor pedig nem a szobában éreznél hideget,hanem furcsán viselkednél.
2010. szept. 1. 07:18
 3/18 anonim ***** válasza:
85%
És akkor te ezekből már egyből arra következtettél h szellem ragadt rád.....f@sz@ :D
2010. szept. 1. 07:19
 4/18 anonim ***** válasza:
69%

Itt az ősz.

Nálunk is hidegebb van a lakásban. Meg is nézem van-e szellem a hátamon.

2010. szept. 1. 07:40
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
ha RAJTAD szellem átka lenne, akkor mindenhol egyformán kellene a hideget érezned!
2010. szept. 1. 08:21
 6/18 anonim ***** válasza:
56%
Itt az Ősz szel(lem)e!
2010. szept. 1. 08:31
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Kedvenc kérdés.... :D

Eszedbe sem jutott, hogy ennek esetleg természetes oka van? Nálunk is az én szobám a leghidegebb, pedig nem így kellene lennie..

Esetleg nem jól zár az ablakotok, és bejön a hideg.

2010. szept. 1. 08:40
 8/18 anonim ***** válasza:
51%
Nemsokára jon egy Ezotéria fanatikus és azt mondja egy Szellem ragadt rád így meg úgy kell leszedni....
2010. szept. 1. 08:57
 9/18 anonim ***** válasza:
67%

07.40 vagyok.

No megnéztem. Volt szellem a hátamon, de elűztem. Pulcsival. Szerintem ez neked is használni fog. Mindenképpen próbáld ki. Ártani nem árt.

2010. szept. 1. 09:01
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez valószínűleg hőtechnikai-energetikai kérdés, mint ezoterikus.

De mindenképpen - ha ragaszkodsz az ezo verzióhoz - próbáljátok ki, hogy cseréltek a testvéreddel egy-két éjszakára szobát.

Illetve hívj minél több embert a szobádba és kérdezgesd az érzéseiről. És érdemes lenne hőmérővel is mérni, hogy valóban hidegebb-e az a szoba. És az sem elhanyagolható szempont, hogy korábbi időkben (fűtetlen őszi ill tavaszi) akkor is hidegebb volt, bagy csak most?

2010. szept. 1. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!