Szerintetek létezhetnek olyan lények akik már olyan szintre fejleszteték tudatukat,hogy haláluk után is képben vannak és esetleg még a térhajlításra is képesek és így közlekednek?
Rengeteg ilyen van.
A bécsi állatkertben van is egy ilyen pár.
A különböző halálközeli élményes beszámolókból az jött le nekem hogy semmilyen fejlettségre nincs szükség. Többen is beszámoltak arról (magyarok is) hogy elég volt gondolniuk 1 helyszínre és már ott is voltak. Vagy hogy meghallották az emberek gondolatait, megértették az idegen nyelvű beszédet/gondolatot, vagy hogy tudták hogy egy telefonbeszélgetés másik oldalán mit csinál és gondol az ember.
Persze ezek valóságtartalmát nem árt megkérdőjelezni de ettől függetlenül a beszámolók léteznek.
Ismered a medveállatkát?
Azt mondják nem lehet elpusztítani.
Szóval szerintem ez már egy nagy tehetség. A másik hogy egy csomó olyan állat van ami újra "feltámad" miután meghal. Ezek inkább tengeri lények.
A medveállatkás állításod nem fedi a valóságot.
Az igazság az hogy többféle létezik. Van olyan ami hihetetlenül bírja a a forróságot van ami a nyomást van ami a vákuumban is életben marad de ezek külön válfajok. Nem hordozzák magukban az összes ellenállást.
Az "újra feltámad" állat amit ismerek az egy medúza fajta. Nem tudom hogy van e más ilyen élőlény is de az biztos ha csak a földet tekintjük akkor a csomó jelző használata nem túl pontos.
Továbbá ha jól emlékszem akkor még azon a medúza fajon belül se képes erre minden egyed (de lehet hogy rosszul emlékszem) és természetesen csak az öregedés ellen véd ez a mechanizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!