Mi lehetett ez?
Figyelt kérdés
Tegnap éppen a sátánistákról olvastam,és egyszer magától kinyitódott az ablak(be volt csukva rendesen) vissza akartam csukni de nem bírtam,olyan volt mintha valaki fogta volna hogy ne csukjam vissza,utána szóltam apának hogy csukja ő be és nagy nehezen be bírta.(nincs az ablaknak semmi baja, most történt ez először), viszont ebbe a szobába sok paranormális dolog történt,akit érdekel privátban leírom neki.2021. szept. 17. 09:37
1/10 anonim válasza:
Őszintén...kit érdekel milyen szögben esett le nálad a bögre,vagy az ablak után mikor mennyi időre nem tudtad becsukni a szekrényajtód..millióilyenvan..
2/10 anonim válasza:
Nálam is történtek furcsa dolgok. Azóta hiszek a szellemekben.
3/10 anonim válasza:
Ez azért van, mert nincs feszület a szobádba.
4/10 anonim válasza:
Attól mert olvasol róluk, még nem idézel meg semmit. Ha azért olvasod,mert szimpatikus a sátánizmus, akkor viszont lehet
5/10 A kérdező kommentje:
4-s lehet,mert sokat gondolkoztam azon hogy sátánista legyek e...
2021. szept. 17. 12:21
6/10 anonim válasza:
Mi lenne jó a tényleges rosszban?
7/10 anonim válasza:
Fogalmam nincs,de őszinte leszek ha választanom kéne miben hiszek jobban ,űrlények vagy szellemek utobbit valasztom.
Szal lehet bármi ha azt írod sok para dolog történt
8/10 anonim válasza:
Ez most nem sértés
De én megértem az ilyen embereket
Gondolom rengeteg sok rossz történt velük és ezt senki nem vette észre vagy senki nem segített ,ők pedig kezdték elveszteni a hitüket.
Legalábbis velem így volt.
9/10 anonim válasza:
Nekem megírhatnád lécci privátban. Egyrészt mert érdekel, kíváncsi vagyok mik történtek még, másrészt pedig, ha többet tudok, nagyobb esélyel tudom megomndani mi volt az...
10/10 Missi_Key válasza:
ha kértél jelet akkor ez az volt. gondolom viccből nem szokott embereket ilyesztgetni, miért hozná rád a frászt Sátán, ha épp követni akarod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!