Meséltek nekem olyan élményt amikor jóságos lélekkel találkoztatok?
Figyelt kérdés
Mit, kit láttatok, hogy történt tudatos volt e?
Nagyon szeretnék találkozni egyel, eseteg tudtok segíteni?
2021. szept. 15. 21:31
1/6 Grimfox válasza:
Nem feltétlen látod azt, amivel találkozol. A jó mondjuk elég relatív meghatározás. Olyasmivel, ami barátságos, ha te is olyan vagy, és az érzéseid is nyugodtak, könnyen találkozhatsz bármelyik egészséges erdőben. Ha komolyabb szellemről van szó, érzed a jelenlétét, ha eleve ez a célod. Van hogy akkor is, ha nem. A kisebbeket inkább relaxált, de figyelmes állapotban lehet érezni, néha csak akkor, ha meditatív állapotban a tudatoddal direkt keresed őket. Ha belül is nyugalom van, és szilárd vagy, akkor olyan szellemek közelítenek meg, amik nem ártalmasak. Vagy semmilyen, ha nem érdekük. Ahol a környezet kaotikus, túl aktív, vagy egyenesen "szennyezett", ott nem igazán van sok esély hasonlóval találkozni.
2/6 anonim válasza:
Nagyon sok jóságos lélekkel találkoztam, de mindnek volt teste és neve. Nem nehéz meglátni őket. Többnyire önkéntes munkát végeznek, vagy szociális területen helyezkednek el.
3/6 anonim válasza:
A lélek te magad vagy, tehát minden jó ember, bár relatív, mindenkinek lehet tele a töke valamivel.
4/6 anonim válasza:
Igen, egyszer még fiatalabb koromban öngyilkos akartam lenni, mert semmi nem sikerült az életemben. Felmentem egy meredek hegyre, álltam a mélység szélén és hirtelen azt éreztem, hogy valaki a vállamra teszi a kezét. Megfordultam, hogy megnéztem, ki az, de a közelben sem volt senki. Azóta több megmagyarázhatatlan élmény volt az életemben, találkoztam egy tanítómesterrel is, ő most is a mesterem, csak már fizikai testben nincs jelen. Szóval, ott lényegében megváltozott az életem, abban a pillanatban, azon a helyen.
5/6 A kérdező kommentje:
Na ilyenre voltam kíváncsi, köszönöm!
2021. szept. 18. 17:44
6/6 anonim válasza:
A matektanárommal. Előre megadta a megoldásokat. Örök hála neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!