Mesélnétek nekem paranormális történeteket, élményeket?
Dalszövegeket írok, és mostanában erre a területre összpontosult a figyelmem. Szeretnék ihletet meríteni, ezért írom ki ezt a kérdést. Olyasmi nem érdekel, hogy valaki szellemet látott, csupán két opció izgat nagyon, ezekből tudnék építkezni:
1, Olyan történés, aminek nem tulajdonítottatok nagyobb figyelmet, de utólag kiderült valami, ami miatt az eredeti történés rendkívül sokkolóvá vált. (Kitalált példa.: Volt egy fénykép, amin a szerelmeddel vagy, ez a fotó pedig mindkettőtöknek kint volt a falán. Egyik este leesett ez a kép a faladról. 2 nappal később pedig kiderült, hogy abban az időben neki is leesett ez a képe a falról.)
2, Valamilyen paranormális játék közben történt esemény.
Köszönöm annak, aki válaszol, ezáltal pedig segít nekem.:)
Én megálmodtam néhány dolgot, mintha velem történne, de közben másokkal történt meg egy messzi országban.
Az egyik a 2015-ös Charlie Hebdo elleni támadás, a másik a kemerovói mozitűz 2018-ban. A mozitüzet nehezebben tudom bebizonyítani, mert fél évvel később álmodtam meg, miután megtörtént. De a Charlie Hebdo merényletet a bekövetkezte előtt 3 órával álmodtam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!