Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi lehet ez a dolog?

Mi lehet ez a dolog?

Figyelt kérdés

Ma mikor a mamám elment a boltba én akkor Keltem fel mikor már nem volt itthon hutohoz mentem Kajáért és hallottam hangokat a szobájukban oda Kiabáltam de senki nem szólt be nagyon megilyedtem mamám eleinte nem hitte el de mikor haza jött a nehéz fotel oda volt tolva teljesen az ajtóhoz alig tudtunk be menni be volt zárva egyepkent nem bírtam be menni na szóval de ez nem elég meg a szekrény is Kivolt nyitva minden szekrény Kivolt nyitva

Valaki mondja meg mit Kezdjek ezzel a dologgal meg

Néha érzek fura szagokat éjszakánként olyan erős szagokat mint a rohadt húsé vagy olykor spré szagokat érzek a ház minden táján

És rengetegszer találok pénzt is az utcákon már többször volt a Kapunk előtt 500 Ft nem értettem a dolgot nagyon félek leci segítsetek!!!

2021. aug. 14. 17:02
1 2
 11/13 kretens ***** válasza:
100%
Ma már szinte nincs olyan lakott terület még a legtöbb falvakban is van kamerarendszer.Plusz még a föld körül keringő műholdas megfigyelő rendszerek.Na most ez hogy jön ide?Ja kérem ezeknek a nem e világi entitásoknak egyre jobban szűkül a mozgásterük mert a mesterséges inteligencia elől ők sem bújhatnak el.Hiába nem láthatóak de egy speciálisan megirt program a megfigyelő rendszerekből az utólagos hatásaikat mérni tudják.Amit meg lehet mérni az el is lehet űzni.Milyen érdekes hogy kisértetek szellemek meg egyéb más gusztustalan entitások messze elkerülik például a Cern-részecske gyorsitót vagy nukleáris létesitményeket.Ugye milyen érdekes hogy ilyen helyekről még soha nem jelentettek szellem vagy kisértet járást vagy bármi egyéb paranormális jelenséget.Az igazság az hogy az emberi technológia fejlődése hamarosan túlszárnyalja ezeket az entitásokat.Alábecsülték az embert vagy még inkább alábecsülték az emberi félelmet ami táplálja őket mivel ha az ember fél valamitől attól meg akar szabadulni és a félelem egy idő utánn átmegy agresszióba és az emberi gonoszságnál nincs rosszabb.Szóval a szellemek ezt jól benézték és a vicc az hogy hamarosan ők lesznek azok akiknek félnivalója lesz tehát jobban teszik ha eltakarodnak a mi valóságunkból mert egyébként ha önként nem mennek akkor az emberi technológia fogja őket eltakaritani örökre a mi világunkból.
2021. aug. 21. 22:05
 12/13 anonim ***** válasza:
Szellemek nem léteznek csak a skrizók fejében. Úgy látszik sokkal több pszichiátriai eset szaladgál szabadon.
2021. aug. 21. 22:14
 13/13 kretens ***** válasza:
12...Még fiatalabb koromban fejbe rúgtak engem egy szórakozó helyen és leállt a keringésem.A klinikai halál állapotában voltam és láttam magamat felülről és mindenki mást aki körülöttem volt.Még a kiérkező mentőautó rendszámát is láttam.Majd semmi.Amikor a kórházban magamhoz tértem és elmondtam nekik hogy mit tapasztaltam elsápadtak a döbbenettől.Bár még nem voltam teljesen halott mert újjáélesztettek de nekem teljesen egyértelművé vált hogy a fizikai halállal nincs vége a történetnek.Vannak szellemek de mint ahogy a fizikai lények úgy a szellemi lények sem tökéletesek és szabályt szegnek.Mi élő fizikai lények tudással rendelkezünk és ez a tudás idővel mindig bővül amivel meg tudjuk védeni magunkat vagyis az egyensúlyt fenntartani köztünk és a nem e világi entitások között.Persze minden cselekedetnek súlya van és minden élő és egyéb más létezőnek majd felelni kell a teremtő előtt.
2021. aug. 21. 22:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!