Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Régóta foglalkoztat egy...

Régóta foglalkoztat egy kérdés és már szeretnék rá választ kapni.tudnátok benne segíteni?

Figyelt kérdés
szóval csak arra szeretnék megkérni egy embert hogy figyelj a megérzéseidre és írj egy igent vagy egy nemet.az első ember aki válaszol erre a kérdésre egy igennel vagy egy nemmel az lesz a kérdésemre a válasz. Ne nézzetek hülyének ez az egyetlen megoldásom csak, előre is köszönöm
2021. aug. 10. 15:57
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Már csak arra kéne valami ötlet, hogy miért "Természetfeletti lények" címszó alá írta... Talán az volna a kérdése, hogy létezik-e unikornis? :thinking:

2021. aug. 11. 11:57
 22/26 anonim ***** válasza:
Lehet hogy egy természetfeletti lénybe szerelmes
2021. aug. 11. 13:23
 23/26 anonim ***** válasza:
Vagy túl sok vámpíros filmet nézett és azt hiszi magáról, hogy vámpír és erre kell neki az igazoló helyeslés. (És nem mellesleg ez egy időben eléggé divatos volt a tiniknél[főleg lányoknál], hogy annak hitték magukat) :'D
2021. aug. 11. 13:28
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

a kérdésedre én rögtön Igen mondtam magamban.

aztán elolvastam a többiek s a te írásaidat is.

szerintem nem kellene ennyire indulatosan reagálnod a dolgokra. mindenki morfondírozhat h mi a kérdésed. joguk van azt írni amit csak gondolnak. mindenkit érdekelt s érdekel h mu lehet a kérdésed s azért kritizáltak meg. de nem kellene túlreagálnod ezeket. inkább csendben vártál volna.

engem már egyáltalán nem érdekel h mi lehet a kérdésed s úgysem írnád meg.

pedig valószínűbb hogy én is s sokan mások normálisabban válaszoltak volna a titkos kérdésedre. de sztem úgy is ha kiírtad volna a valódi kérdésedet.

ha annyira fontos lenne neked...

2021. aug. 14. 20:18
 25/26 anonim ***** válasza:
55%
Igen
2021. aug. 18. 01:34
 26/26 anonim ***** válasza:

Én is azt mondom, hogy igen. Miért ne?

Ellenben az embernek az a legjobb ha maga hozza a döntéseit, nem másoktól várja.

Minden kérdésre a válasz magunkban van. Pro és kontra? Fiú ügy? Utazás? Vallás?

A válaszolók azért idegesek, mert kíváncsivá tetted őket, ahogy engem is :D

Miért titok a kérdés?

2021. aug. 20. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!