Régóta foglalkoztat egy kérdés és már szeretnék rá választ kapni.tudnátok benne segíteni?
Már csak arra kéne valami ötlet, hogy miért "Természetfeletti lények" címszó alá írta... Talán az volna a kérdése, hogy létezik-e unikornis? :thinking:
a kérdésedre én rögtön Igen mondtam magamban.
aztán elolvastam a többiek s a te írásaidat is.
szerintem nem kellene ennyire indulatosan reagálnod a dolgokra. mindenki morfondírozhat h mi a kérdésed. joguk van azt írni amit csak gondolnak. mindenkit érdekelt s érdekel h mu lehet a kérdésed s azért kritizáltak meg. de nem kellene túlreagálnod ezeket. inkább csendben vártál volna.
engem már egyáltalán nem érdekel h mi lehet a kérdésed s úgysem írnád meg.
pedig valószínűbb hogy én is s sokan mások normálisabban válaszoltak volna a titkos kérdésedre. de sztem úgy is ha kiírtad volna a valódi kérdésedet.
ha annyira fontos lenne neked...
Én is azt mondom, hogy igen. Miért ne?
Ellenben az embernek az a legjobb ha maga hozza a döntéseit, nem másoktól várja.
Minden kérdésre a válasz magunkban van. Pro és kontra? Fiú ügy? Utazás? Vallás?
A válaszolók azért idegesek, mert kíváncsivá tetted őket, ahogy engem is :D
Miért titok a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!