Régóta foglalkoztat egy kérdés és már szeretnék rá választ kapni.tudnátok benne segíteni?
Figyelt kérdés
szóval csak arra szeretnék megkérni egy embert hogy figyelj a megérzéseidre és írj egy igent vagy egy nemet.az első ember aki válaszol erre a kérdésre egy igennel vagy egy nemmel az lesz a kérdésemre a válasz. Ne nézzetek hülyének ez az egyetlen megoldásom csak, előre is köszönöm2021. aug. 10. 15:57
11/26 A kérdező kommentje:
Milyen építő kritika édes? Ez neked építő kritika? Várj csak...én is adok neked egy építő kritikát,szépen nézz bele a tükörbe és azt a kérdést ami a legjobban foglalkoztat, ami számodra komoly és fontos,és az életedet is megtudja változtatni, tedd fel magadban. Majd gondolj bele hogy valakinek ezt elmondod és azt mondja hogy ez csak egy felesleges kérdés. Tudod mit szerintem meg a létezésed felesleges
2021. aug. 10. 20:17
13/26 A kérdező kommentje:
Te vagy a beteg
2021. aug. 10. 22:38
14/26 anonim válasza:
Ennyire kiborulni... Le merném fogadni hogy 14-17 év közötti kis csaj a kérdező a viselkedése alapján(oké rosszabb esetben 22 éves)...
15/26 A kérdező kommentje:
Persze,fogd a korra. Persze, tudod hogy igazam van,nemde?
2021. aug. 11. 01:47
16/26 anonim válasza:
Aztán miben volna igazad? :)
Ezek fentebb csak apróságok amiket az írásod stílusából szűrtem le.
17/26 A kérdező kommentje:
Te inkább az én írásomból semmit se szűrjél le
2021. aug. 11. 04:59
18/26 anonim válasza:
Kérdező!
Ha te ezt a kérdésedet komolyan és nem csak vitát kiváltó okból írtad ki, szivesem megválaszolom.
Persze, egyetlen feltétellel:
ha te itt és most választ adsz erre a kérdésemre:
kérdésed alapján mi a konkrét véleményem szellemi képességedről?
19/26 anonim válasza:
Én arra lennék kíváncsi, hogy ez a kérdés mit keres az Ezotéria Természetfeletti lények témakörében... Mert, hogy ebben külső ránézésre nincs semmi összefüggés az is biztos.
20/26 anonim válasza:
Csak találgatom, de valszeg azért került az 'ezotériába', mert a kérdező azt várja, mi mondjunk 'igent vagy nemet' arra a kérdésére, amit önmagának tett fel, velünk meg nem osztotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!