Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Itt hazánkban ilyen sok a...

Girlll3 kérdése:

Itt hazánkban ilyen sok a mentális beteg vagy tényleg van szellemvilág?

Figyelt kérdés
Környezetemben is, akikkel beszéltem, azok zöme tapasztalt túlvilági dolgokat, pedig normális emberek, tudtommal mentális zavarok nélkül.

2021. júl. 18. 11:30
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
20, na igen, több a mentális beteg, aki azt hiszi különleges képessége van és szellemeket lát.
2021. aug. 5. 08:39
 22/23 anonim ***** válasza:
Neki az a különleges képessége, hogy a tudatalattijából jönnek fel különféle kép- és hangfoszlányok! :)
2021. aug. 5. 08:43
 23/23 kretens ***** válasza:
100%
Én ezt a szellemlátást inkább arra tudom fogni hogy agyunk nem tudja felfogni azt hogy egyszer majd nem leszünk vagyis meghalunk.Igen a haláltól való félelem hogy oké vagyok de mi lesz amikor már nem gyötrő gondolata mindenkiben felmerül időnként.A kisértet vagy démon vagy szellemlátás valószinüleg agyunk pótcselekvése arra hogy ne legyünk állandóan pánikba a halál gondolatától és ad egy hamis illúziót hogy van valami utána.
2021. nov. 27. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!