Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi szóltok Simon Parkes angol...

Mi szóltok Simon Parkes angol munkáspárti képviselő kijelentéséhez: Illuminátus családba születtem, kapcsolatban állok a reptilián fajjal és a mantid lényekkel?

Figyelt kérdés

Néhány érdekes részlet az interjúból:

"egészen kicsi korom óta kapcsolatban állok több földönkívüli fajjal is, rendszeres találkozóim vannak velük, és egy nagyon bonyolult, szövevényes kapcsolat van köztem és a földönkívüliek között."

"valódi édesanyja egy 2-2,5 méter magas mantid (sáskaszerű lény)"

"Annyit mondhatok, hogy nemcsak a reptiliánok vannak itt, hanem más csoportok is hozzáadták a genetikai anyagukat ehhez a kísérlethez, vagyis az emberi fajhoz. Mindannyian kapcsolódunk a lyraiakhoz a lyrai háborúk révén, ahol is a reptiliánok kényszerítették a lyraiakat, hogy szerte szét szóródjanak a galaxisban. Alapvetően 12 lélekcsaládból inkarnálódunk ide a Földre. Ebből az energetikai csatából ők profitálnak, mert részt vettek benne az elején és részt kell venniük benne a ciklus végén is, ami történetesen most van. 12 földönkívüli faj keverte bele a saját genetikáját az emberi fajba évezredekkel ezelőtt, és ennek révén részt vesz az emberiség életében a bolygón."

"A Marson élő mantidek és reptiliánok nagyon-nagyon régen egyezséget kötöttek egymással az emberiség manipulációjára és erőforrásainak használatára vonatkozóan. A mantideknek azonban mára egészen más terveik vannak az egyezség kimenetelét illetően. Így aztán összekülönböztek a reptiliánokkal. A marsi bázison szolgáló katonák belekeveredtek ebbe a konfliktusba."

"A Marson és a Holdon lévő bázisokról egyébként elmondható, hogy Ádámnak és Évának nevezik őket. Ezeket eredetileg a kis szürkék építették, amit aztán később az emberek újraindítottak, ami nem tetszett a reptiliánoknak és ez konfliktusokhoz vezetett (különösen a Holdon, de a Marson is). Mára az emberi erők ott szegregálódtak és nincs saját területük, ami felett rendelkezhetnének."

Mindezt egy politikus mondta, nem Pataky Attila. Erre mit léptek szkeptikusok?

[link]

2021. júl. 8. 19:52
1 2 3
 21/29 SZücsöm ***** válasza:
46%

20 Mivel más? Semmivel. Csak 1 a probléma.

Ha valaki bizonyos szintű szövegértés képességében olvassa el végig az írásomat akkor az értelmezi hogy nem ezós szempontból álltam hozzá a témához továbbá nem állítottam azt hogy a reinkarnáció létezik. Sőt direkt tettem kis "kitérőket" mint pl ("ha van ilyen mérce" amivel konkrétan a lélek létét is megkérdőjeleztem) hogy a szövegértés egy bizonyos szintjét művelő olvasó értelmezze hogy nem állítom azt hogy amiről írok az szerintem valóság csak a vitapartnerem ezos nézőpontjából rámutatok a logikai és ezós bukfencekre.

És ezt se véletlenül választottam szét (a logikát és ezót) mert az ezós állításokban nehéz logikai bukfenceket fellelni (nem lehetetlen) hisz ha nem reflektál a valóságra akkor nem lehet milyen logikát használni.

Lényegében csak ennyi volt a különbség. Én nem állítottam semminek a létezését csak azt hogy az ő állításai még ezós szinten is simán kikezdhetők a logikairól nem is beszélve.

Továbbá ettől függetlenül azt is meg kell említenem hogy az igazság/valóság szempontjából tök lényegtelen hogy szerinted mi marhaság attól még nem lesz se kevésbé se jobban igaz a reinkarnáció vagy a lélek léte/ nem léte.

Tudományosan ami számít hogy jelenleg nincs bizonyítva. Szubjektíven meg az számít hogy ki miben hisz (de ettől nem lesz igazság) mit tapasztalt az életében személyesen.

Én mivel közvetlenül még semmit nem tapasztaltam a lélekkel/reinkarnációval kapcsolatban és mások elmondásai alapján nem szeretek hinni DE az egóm se olyan nagy hogy azt állítsam hogy tudom a választ (ezt meghagyom másoknak) ezért neutrális vagyok a témában.

2021. júl. 10. 19:47
 22/29 A kérdező kommentje:
#17 Én hiszek neked. Eddig akárhány draconida lelkűvel beszéltem, mind hatalmas gőggel beszélt a fajukról és feltűnő gyűlölettel a plejádiaikról és az emberekről. A plejádiak és draconidák közti ellenséges viszony ismert, erről beszél Simon Parkes is. Sajnos a draconidák egy nárcisztikus elnyomó faj, akiknek tagjai hamisan istenek szerepében tündökölnek szerte a galaxisban. Sok videó van a neten ahol emberi alakban élő draconidák adnak interjút, mind megvetéssel teli győlölettel beszélnek az emberekről, szinte köpik a tüzet ha az emberi fajról kell beszélniük.
2021. júl. 10. 20:14
 23/29 anonim válasza:
38%

10

De, ez azért nevetséges mert szinte semmit nem tudunk a valóságról, Univerzumról, de mégis megengedhetjük magunknak, hogy kételkedjünk, szkeptikuskát játszunk? Nem elképesztően pöffeszkedő, önhitt magatartás ez?

Érteném ha már minden tudnának, A-tól Z-ig és akkor kételkednénk valamibe, de az Isten szerelmére, a Földünk gravitációs mezejéből alig tudunk kitörni.

Az emberek akkor lennének a legokosabbak ha nyitva hagynának minden kérdést, de nem, ők mindent biztosra tudnak, kell az egójuknak, hogy másokat őrültnek, skizofrénnek tarthassanak, nevessenek másokon. Ez is az emberi butaságra példa csak.

2021. júl. 12. 11:18
 24/29 SZücsöm ***** válasza:

23 Nem a valóságról VALÓSZÍNŰLEG még keveset tudunk biztosan, de az tuti hogy mindent még nem.

Csak 1 a probléma hogy itt nem az a kérdés hogy mit tudunk az ismeretlenről.

Itt az a kérdés hogy mit tudunk egy ismertebb tényezőről ami nem más mit az emberiség és az emberi elme.

És ezt a témát már sokkal jobban ismerjük.

Tudjuk azt hogy a hasonló állítások amióta tart a jelenlegi emlékezetünk azóta soha nem lettek bebizonyítva viszont rengeteg különböző állítás ellent mond 1másnak és rengetegszer kiderült hogy a hasonló állítások vagy bolond emberek sztorijai vagy nyerészkedő emberek átverése.

Viszont mind 2 esetben nem egyszer vezetett vagy tömeges öngyilkossághoz vagy tömeges gyilkossághoz jobb esetben a hívők pénzének lenyúlásához a dolog.

Amit még szintén nem értesz hogy amit jelenleg ismerünk az univerzumból azt is azért ismerjük mert voltak emberek akik megengedték maguknak hogy "szkeptikuskát" játszanak és nem voltak hajlandóak bemondásra elhinni hogy a föld az lapos, vagy hogy az lenne a világ közepe esetleg azt hogy az "idegek a szívbe összpontosulnak".

Továbbá az hogy a tudományos élet nem fogad el valamit igaznak egy beböfögés miatt az nem azt jelenti hogy nincs meg a nyitottság. De hogy ezt nem érti meg valaki az tényleg az emberi butaság példázata.

2021. júl. 12. 13:14
 25/29 anonim ***** válasza:
34%

Vanmak olyanok, amikor engedik, hogy nyilvánosságra hozzanak dolgokat. Maga lucifer is adott már interjút. Olvasd el.

Beszélgetés rejtett kézzel a címe.

2021. aug. 1. 16:07
 26/29 anonim ***** válasza:
9: Hasznos hülye vagy.
2021. szept. 22. 11:31
 27/29 anonim ***** válasza:
45%

"az értelmes civilizációktól hemzsegő ismert univerzumban"

UFO-s kamumese.

2021. szept. 22. 11:36
 28/29 anonim ***** válasza:
17: Te csak narcisztikus, és nagyzási hóbortban szenvedő téveszmés vagy. Igazi holdkóros.
2021. szept. 22. 11:38
 29/29 anonim ***** válasza:
11: Te vagy az, Ludwig?
2021. szept. 22. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!