Mi szóltok Simon Parkes angol munkáspárti képviselő kijelentéséhez: Illuminátus családba születtem, kapcsolatban állok a reptilián fajjal és a mantid lényekkel?
Néhány érdekes részlet az interjúból:
"egészen kicsi korom óta kapcsolatban állok több földönkívüli fajjal is, rendszeres találkozóim vannak velük, és egy nagyon bonyolult, szövevényes kapcsolat van köztem és a földönkívüliek között."
"valódi édesanyja egy 2-2,5 méter magas mantid (sáskaszerű lény)"
"Annyit mondhatok, hogy nemcsak a reptiliánok vannak itt, hanem más csoportok is hozzáadták a genetikai anyagukat ehhez a kísérlethez, vagyis az emberi fajhoz. Mindannyian kapcsolódunk a lyraiakhoz a lyrai háborúk révén, ahol is a reptiliánok kényszerítették a lyraiakat, hogy szerte szét szóródjanak a galaxisban. Alapvetően 12 lélekcsaládból inkarnálódunk ide a Földre. Ebből az energetikai csatából ők profitálnak, mert részt vettek benne az elején és részt kell venniük benne a ciklus végén is, ami történetesen most van. 12 földönkívüli faj keverte bele a saját genetikáját az emberi fajba évezredekkel ezelőtt, és ennek révén részt vesz az emberiség életében a bolygón."
"A Marson élő mantidek és reptiliánok nagyon-nagyon régen egyezséget kötöttek egymással az emberiség manipulációjára és erőforrásainak használatára vonatkozóan. A mantideknek azonban mára egészen más terveik vannak az egyezség kimenetelét illetően. Így aztán összekülönböztek a reptiliánokkal. A marsi bázison szolgáló katonák belekeveredtek ebbe a konfliktusba."
"A Marson és a Holdon lévő bázisokról egyébként elmondható, hogy Ádámnak és Évának nevezik őket. Ezeket eredetileg a kis szürkék építették, amit aztán később az emberek újraindítottak, ami nem tetszett a reptiliánoknak és ez konfliktusokhoz vezetett (különösen a Holdon, de a Marson is). Mára az emberi erők ott szegregálódtak és nincs saját területük, ami felett rendelkezhetnének."
Mindezt egy politikus mondta, nem Pataky Attila. Erre mit léptek szkeptikusok?
Egy drákonida sárkány vagyok antropomorf alakban.
Ha emberi testben vagy és nincs olyan + tudásod vagy képességed amivel kitűnhetsz más emberek közül (vagy amivel segíthetnéd őket) akkor csak 1 ember vagy.
De ahogy mondtam amint elkezdesz tüzet köpni vagy füstöt eregetni a hátsódból azonnal felülbírálom a véleményem.
A lényeg nem a tűzköpésen van hanem azon hogy ha kiakarod magadnak vívni hogy drákonida esetleg plejádi stb. vagy akkor a fizikai valóságban nyilvánítsd ki tettekkel ezt az állításodat.
Gyógyítsd a vakokat kézrátétellel, lebegj, hajlítsd meg a kanalat az elméddel, oldjál meg olyan matematikai kérdéseket amire ma még nem tudjuk a választ, magyarázd el a tudósoknak hogy működik egy modern földönkívüli űrhajó, taníts meg valamit az emberiségnek amire még nem képesek és egyben hasznos.Bizonyítsd be a lélek létezését. Szabadon választhatsz ezek közül.
Ha emberi testben élsz és csak emberi képességekkel tudással tulajdonságokkal bírsz akkor CSAK 1 ember vagy, nincs mit tovább ragozni. Tökmindegy hogy előző életedben isten,angyal vagy mezei pocok voltál (elmondásod szerint).
Még ha igaz is lenne nem érnél vele semmit hogy ezzel brahizol csak annyi derülne ki hogy volt honnan visszaesned és hogy jelenleg ugyan olyan csupasz fenekű földlakó vagy mint mindenki más.
"esetleg plejádi"
Ne sértegess, én nem vagyok holmi koszos "plejádi", ahogy itt ismerik ezt az irigy, ámde nagyravágyó fajt, mely esküdt ellensége a rendnek, hierarchiának és a királyi vérnek, mivel maguk is szolgák voltak hosszú évezredeken át.
"Gyógyítsd a vakokat kézrátétellel, lebegj"
Nem tudok sem lebegni, sem kézrátétellel gyógyítani (ez utóbbit akkor sem művelném, ha képes lennék rá). Nem vagyok varázslény. Érted? Dehogyis érted... Nem a te hibád.
Az önelnevezésében is hazug "sapiens" faj primitív mivoltát hűen tükrözi, hogy amit nem ért vagy nem ismer, valamilyen természetfelettivel kíván magyarázni. Nem az ő hibája, így van kódolva.
Hogy ez a komplexusokkal küszködő beszélő állat mégis jelentősen túlértékeli önmagát (miközben egy jelentéktelen pont az értelmes civilizációktól hemzsegő ismert univerzumban), szintén nem az ő hibája.
Ez egy tudatosan generált, több évezredes bomlasztó folyamat eredménye, amit hazugul "öntudatra ébredés"-nek neveznek az univerzumban ezért ügyködő agent provocateur-ok.
A "sapiens" egy genetikailag rabszolgamentalitású faj, erre lett programozva, bármit is hazudnak a lopott technológiával galaxis-szerte haknizó, és a primitív fajokat kábító, magukat megtévesztően "tanítók"-nak tituláló - valójában felforgató -, itt csak "plejádi"-nak nevezett szemfényvesztők és hasonszőrű csatlósaik. A tudományuk kimerül a tudatos megtévesztésben, lázításban, valamint az Impérium rendjének aláásásában.
"oldjál meg olyan matematikai kérdéseket amire ma még nem tudjuk a választ, magyarázd el a tudósoknak hogy működik egy modern földönkívüli űrhajó, taníts meg valamit az emberiségnek amire még nem képesek és egyben hasznos.Bizonyítsd be a lélek létezését."
Ti tanítjátok a csimpánzokat?
Egy percig se gondolja senki, hogy a plejádiak tanítanak bárkit is. Dehogyis. Ők is csak uralkodni akarnak, csupán annyit hintenek a szolgafajok számára, ami céljuknak megfelel. Senkit nem szabadítanak fel, csak a saját protektorátusuk alá vonják a megtévesztett fajokat. A káosz az eszközük az ellenfeleik gyengítése és a saját befolyásuk növelése céljából. Ennek nagyobb a tétje, mint egy beszélő haszonállat börtönbolygójának az uralma, ez csak egy kis mező a sakktáblán.
Végezetül, engem pont annyira érdekel, hogy mit gondol rólam a sapiens egyik vagy másik tagja, mint téged vagy őket egy meztelencsiga véleménye.
18 Én biztos vagyok benne hogy csak troll (ez a jobbik eset mindenkire nézve)de azért szívesen rámutatok a fogalmazásában lévő logikai esetleg ezoterikai hibákra.
17. Az amit itt sikerült leírnod fényesen bebizonyítja hogy mind szellemi mind lelki szinten (ha van ilyen mérce) tökéletes példánya vagy az emberi fajnak. És nem a felső krémhez tartozol hanem az alsó középrétegbe ha pedig van lelki nívó akkor ott még lejjebb. Ilyen negatív fröcsögésre csak az emberek képesek(legalábbis a földön). És ha van bármely más faj az univerzumban akitől csak ennyi telik az elmegy Human B Type -nak is.
Már leírtam min 2X de leírom újra. Ha emberi testben vagy és CSAK emberi képességekkel és tudással bírsz és a mentalitásod is a legemberibb méghozzá a primitívebb fajtából és így hívod magad Romulán-nak akkor csak "tejszínhabot nyomsz a kutyasz*r tetejére".
Ahhoz hogy Romulánnak hívhasd magad ahhoz magadban kell hordoznod valami értéket ami Romulánná tesz de a Romulánok tartása a legkevesebb.
Te ezeknek a kritériumoknak minimálisan se felelsz meg.
"Nem vagyok varázslény" továbbá a természetfeletti említése.
Ez a mondatod is csak annyit bizonyít hogy teljesen egy korlátolt emberi lény vagy. Abban az állításodban ezoterikailag nincs semmi érdekes hogy Draco Malfoy-nak tartod magad. Már mint az teljesen jogosan megkérdőjelezhető hogy léteznek e de most nem ez a lényeg.
A lényeg az hogy ezotéria szempontjából az nem nagy kunszt hogy a lélek vándorol/újjászület. Ilyen szempontból majdnem hogy tökmindegy hogy üregi nyúlból lettél ember vagy medvedisznóemberből.
Ezo szempontból az 1etlen érdekes állításod az az hogy emlékszel az előző életedre. Csak hogy ez azt hozná magával ezo szempontból hogy lelkileg fejlett lénynek kéne lenned aminek először is a viselkedésedben bölcsességedben kéne mutatkoznia de nálad ez nincs meg. Továbbá az emberi ezos kultúrának tanításai alapján ha te ennyire fejlett lennél lelkileg akkor valami másra is képes kéne hogy legyél amit nem neveznél természetfelettinek ha valóban fejlett lennél. Hisz ez valójában csak egy elméleti fogalom mert minden része a természetnek.
Továbbá nem csak ezotériai hiba van az állításodban. Ha valóban megtartod az emlékeidet halálod után akkor jelenleg már rettentően intelligensnek kéne lenned de legalábbis rettentő nagy használható tudással kéne rendelkezned. Nálad ez is a 0-val egyenlő.
Végezetül viszont annyi önreflexiód sincs hogy saját magadnak feltedd a kérdést ha csak emlékeim vannak amiket magamnak se tudok bizonyítani akkor honnan tudhatom hogy nem vagyok skizofrén. Egy valóban intelligens tudatos elme nem vetné el ennek a lehetőségét.(Persze tudom te csak trollkodsz úgyhogy neked nem is kell)
Végezetül pedig annyit. Ha nem érdekelne akkor nem hirdetnéd és még annyira se vitáznál.
"A lényeg az hogy ezotéria szempontjából az nem nagy kunszt hogy a lélek vándorol/újjászület."
Öröm nézni, hogy két ezós oltja egymást.
Hadd kérdezzem meg kedves Szücsöm, mivel más azt állítani, hogy létezik reinkarnáció, mint azt, hogy egy reptoid hüllő vagy? Csak kérdem, mert nekem mindkettő marhaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!