Ez szellem volt?

Figyelt kérdés
Néztem a tv-t, de álmos vagyok ezért időnként lecsukódott a szemem. Mikor egyszer kinyitottam látom, hogy a tv előtt egy sötét árny halad el lassan. Nem tudnám megmondani, hogy milyen alakja volt. Olyan, mintha valaki meggörnyedve lopakodott volna, de nem ember volt az biztos! Nincs is senki a szobában rajtam kívül. Nem képzelődtem, mert egyből felugrottam ijedtemben és felültem az ágyban, de addigra a jelenés már eltűnt. Villanyt kapcsoltam, de nincs itt semmi. Mi lehetett ez? Félek lefeküdni.

2021. júl. 3. 23:58
 1/9 anonim ***** válasza:
25%
Csak succubusz
2021. júl. 4. 00:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Első, az micsoda? Kell félni tőle?
2021. júl. 4. 00:12
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
Csak alvási bénulásod volt és azért hallucináltad oda.
2021. júl. 4. 00:31
 4/9 anonim ***** válasza:
85%
Hát, alvási bénulásban nem nagyon ugrana fel csak úgy.
2021. júl. 4. 08:37
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem alvásparalízis volt, mert egyből felugrottam mikor láttam, hogy egy mozgó szürke valami konkrétan kitakarta a képernyő nagy részét.
2021. júl. 4. 20:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Na most ha lennének szellemek, akkor minek jelennének meg, ha nem akarnák, hogy lássuk Őket?
2021. júl. 5. 23:07
 7/9 anonim ***** válasza:
27%

"Félek lefeküdni."

Hát akkor meg is érdemled, hogy féljél lefeküdni, ha ekkora baromságoknak vagy hajlandó hinni.

Fáradtság okozhat olyasmit, hogy olyanokat is odaképzelsz, ami valójában nincs ott. Ezzel jelzi az agyad, hogy érdemes lenne nyugovóra térni (vagy ilyen esetekben, hogy megértél a pusztulásra).

2021. júl. 6. 13:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Ilyet már én is tapasztaltam de ez nem a valóság csak a képzeleted játszik veled
2021. júl. 7. 20:18
 9/9 anonim ***** válasza:

Miért kell ilyen proli módon megfogalmazni az irományt? Pont az érett meg a pusztulásra, aki így beszél egy embertársával.

Kérdező, csak a képzeleted játszott veled, nyugi.

2021. júl. 7. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!