Valaki találkozott már fekete szemű gyerekekkel? Hogy reagáltad le?
Figyelt kérdés
2021. jún. 22. 01:18
11/17 anonim válasza:
múltkor voltam black eyed peas koncerten de nekik inkább a bőrük fekete
12/17 anonim válasza:
Bódi Guszti és a fekete szemek műfaj legjobbjai Zsámóznak és hakniznak, bő gatyában partiznak. Amit lakodalmas Lajos megteremtett ötvözve a mulatós a germán folklór zenével valami zseniális én nagyon remélem, hogy minél több ilyen fekete szemek lesznek ráférne a szakmára.
13/17 anonim válasza:
Állattal csak, már ha az állatgyerek megfelel.
14/17 anonim válasza:
Tudom miről van szó és nagyon megijednék. Kevés olyan dolog van, ami ennyire ki tudna akasztani.
15/17 anonim válasza:
Nem is létezik, csak nagyon sötét barna. (wiki)
16/17 anonim válasza:
Fiam szinte fekete szemű :)
Igazi pokolfajzat ahogy az apja hívja :D eleven
17/17 Leveltetu válasza:
Mi baj vele? Nekem korom fekete szemeim vannak (télen fekete, nyárára sotet sotet barnáig kivilágosodik) a gyerekeimnek (lány és fiú) hasonlóan fekete szemük van és imádnivalóan jól áll nekik.(bűnrosz és csintalan mind a kettő).
Amugy a feketének nyilvánított irisz sem teljesen fekete csak annyira sötét barna, hogy az már nem érzékelhető általunk.
Fiatal koromba szexinek tartották a csajok... ::P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!